Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pogledi

Pogledi

Ti si domišljaš, da nimaš problema? Pa daj Robi, povej mi, si res tako zabubljen v svoji “sreči”?

Jaz ti povem, da nisi. Vsaj zanima te, kako drugi živijo. Podobno kot Marka in podobne, ki si ploskate. Tu na čveku secirate druge, ki si drznejo napisati kaj iz svojega življenja.

Temu vi pravite sreča?[/quote]
Joj…:)
Kako si zdaj prišel do ideje, da jaz nimam problemov ?

Debata je bila okrog tega, da ti ukvarjanje in obsedenost z zunanjostjo ne pomaga kaj dosti, če hkrati trdiš, da je problem, ker ženske ne gledajo tako na zunanjost, kot moški.

To se strinjam.

Moški je lahko lep ko slika, če karakterno ni zanimiv, ne bo privlačil žensk.

To se strinjam.

Moški je lahko lep ko slika, če karakterno ni zanimiv, ne bo privlačil žensk.[/quote]
Tako je. To sem želel Sadnemu povedati.

Sej se hecaš, ane?

To se strinjam.

Moški je lahko lep ko slika, če karakterno ni zanimiv, ne bo privlačil žensk.[/quote]
Tako je. To sem želel Sadnemu povedati.[/quote]
Kaj pa jaz že cel čas govorim, če ne to ? Mislim lol.

Jaz samo vem s kakšnim namenom si me šel citirat, ker pač vem na kaj si ciljal. Zate je pač vsak, ki hodi na fitnes in jemlje proteine, vase zagledan maniak, ki več časa preživi pred ogledalom, kot pa za knjigah.Kar je pa čisto zgrešena teorija. Poglej Spiderja za primer, tip je dvakrat bolj razgledan od tebe.

Sploh pa kaj lahko ti mene naučiš novega o ženskah, če še nikoli nisi z nobeno flirtal v živo, brez da si jo prej spoznal na internetu ? Nič. Bolj sem izkušen od tebe, pa čeprav jih štejem 20 manj.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sej se hecaš, ane?[/quote]
Ne se ne…

V bistvu je tko, da izgled ti definitivno pomaga, ko gre za prvi pristop…če bo punca vidla, da si lep/luštn al karkol bo ona prišla do tebe, tako da tebi nebo treba “tvegat”…od prvega pristopa naprej je pa dost odvisno kakšen si zabaven, resen…itd

To se strinjam, samo mi se nismo pogovarjali o tem. Tema se je nanašala na punce, ki si te ogledujejo same od sebe, ko se ti niti za centimeter ni potrebno premaknit. Ko pristopiš do nje je že druga zgodba, tu si ti že šel v akcijo.

Aja, pa nevem zate, samo jaz ne poznam veliko moških, do katerih punce kar same pristopajo. Ona ti kvečjemu samo lahko namigne, da si ji všeč, se ti nasmeje, pomežikne ipd, vse ostalo je na tebi, da izpelješ tako kot je potrebno.

Seveda je zgrešena teorija, kot tvoja teorija o mojem namenu. 🙂

Moja replika se je eksplicitno navezovala na tvojo trditev, da je to problem, če ženske ne padajo tako na videz, kot moški. Iz tega sklepam, da tebi pomeni videz več, kot ženskam in bi rad, da bi tudi ženskam pomenil več, da ti ne bi imel potem problema.
Ob tem pa pozabljaš na bistven dejavnik, ki se mu reče karakter. 🙂

Pa ti misliš, da sem star 20 let ? :)))

Kar duhoviči, če ti paše. Dejstvo, da si luzer in da nisi čisto nič dosegel v življenju, pa še vedno ostaja…

Žal ne razumeš. Zato, ker pozabljaš, ne upoštevaš oziroma ne razumeš, da se ljudje razlikujemo tudi po tem, koliko pozornosti potrebujemo. Ne potrebujejo vsi konstantno nekega občutka oboževanja nekoga oziroma ne potrebujemo neprestano nekih oči na sebi, ko gremo v množico.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar duhoviči, če ti paše. Dejstvo, da si luzer in da nisi čisto nič dosegel v življenju, pa še vedno ostaja…[/quote]
Kaj pa naj, če me tvoje izjave spravijo v smeh. 🙂
Meni je vseeno kaj si ti misliš.

Ej dobro jaz nisem lepotec…. sem pa vido DOSTI ”lepotcev”… pa še nisem doživel da bi punca stopla do katerega…. vsaj ne v nekem normalnem ambientu (pustmo diskoteke)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Isto je meni zate vseeno, šupak.

Ma tudi v teh diskačih je scena taka, da če ne zucneš, ne boš fukal, pa fertik.

Meni je najbolj smešno, ko gledam galerijo kakšnega diskača na netu…vsi lepi, nagivhtani, a na sliki sami tipi…se tam nekaj objemajo..

Ko peder party.

Mogoče v kakšni diskoteki pod vplivom raznoraznih substanc. Jaz še nikoli v svojem življenju nisem doživela, da bi kakšna punca šla do fanta (ni važno kako lep je bil) v nekih normalnih ambientih ob normalnih urah. 🙂

Mogoče v kakšni diskoteki pod vplivom raznoraznih substanc. Jaz še nikoli v svojem življenju nisem doživela, da bi kakšna punca šla do fanta (ni važno kako lep je bil) v nekih normalnih ambientih ob normalnih urah. :)[/quote]
Jaz sem, že večkrat, razlika je samo tu, da je potem namesto sebe, prijateljico poslala k njemu. Ta ga je namesto nje vprašala za šanse, in če je bil za, mu je potem še pustila njeno cifro.

Točno tak….

je pa res da če je tip lep in vse kar pravijo bo lažje prišel do punce če on pristopi (manjša verjetnost zavrnitve itd)

čeravno lepota je subjektiven pojem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Aja, pa v vseh primerih, je bil tip najglasnejši oz. največja faca v družbi.

Mogoče v kakšni diskoteki pod vplivom raznoraznih substanc. Jaz še nikoli v svojem življenju nisem doživela, da bi kakšna punca šla do fanta (ni važno kako lep je bil) v nekih normalnih ambientih ob normalnih urah. :)[/quote]
Jaz sem, že večkrat, razlika je samo tu, da je potem namesto sebe, prijateljico poslala k njemu. Ta ga je namesto nje vprašala za šanse, in če je bil za, mu je potem še pustila njeno cifro.[/quote]

lol… da bi se to meni zgodlo bi tisto odjebal pa prijatlco šarmiral 😛 iz principa da bi si zapomlna da naj gre drugič sama!

Jaz sem, že večkrat, razlika je samo tu, da je potem namesto sebe, prijateljico poslala k njemu. Ta ga je namesto nje vprašala za šanse, in če je bil za, mu je potem še pustila njeno cifro.[/quote]

Kako pa moški gledate na to, da vam pošlje svojo kolegico?

Aha, Matkic je odgovoril že preden sem vprašala 🙂

Meni je po pravici povedano čisto vseeno…

Meni je po pravici povedano čisto vseeno…[/quote]

No, ker če bi nekdo k meni poslal svojega kolega, bi mi bilo čudno. Mogoče je drugače, če to naredi ženska…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close