Pogledi
Keri hudi problemi!!? Nehaj laufat in gledat punce pa se boš lažje prenašal ! :)[/quote]
Tip je negativec, vidi tiste, ki ga ne pogledajo in se osredotoča nanje, namesto, da bi bil vesel tistih, ki so ga opazile.
Bo že….
LENUH! :P[/quote]
Eto, bom napisal najslabse, da ne bo ispadlo kot hvala.
Predvceraj sem hodil v umazani sportni kratki majici in hlacah po financnem srediscu ene metropole. V casu kosila so plocnike napolnile mnozice krasno oblecenih ljudi. In med njimi ni manjkalo mladih zelo atraktivnih deklet. Hudo oblecenih. In vam povem, bolj slabo so me smirglale. Saj ne recem, da ni nobena pogledala. Ampak to ni to. Res pa da sem zgledal kot marsovec med njimi, lol.
In sem si rekel, da ce bi bilo vedno tako, bi tudi sam postal nesamozavesten. Skratka, razumem kako se pocuti vecina…
To ni čist res…ampak ok.[/quote]
Jah, razen, če izgledaš tak kot Brad Pitt. Dvomim, da je kdo izmed nas tu gor tok vizualno atraktiven, da bi ga bejbe dobesedno požirale z očmi.
Pa še tole. Ženskam boš dosti bolj zanimiv, takrat, ko boš bil v družbi prijateljev, še najbolj glasen od vseh in pokal štose. Takrat se bo avtomatsko obrnila proti tebi in si te z zanimanjem pričela ogledovat. Kot tudi takrat, ko boš v zvezi, ves presrečen objemal svojo drago in jo držal za rokco 🙂
Jah sej to sm misli če si vizualno 9ka ali 10ka se sploh ne rabiš trudit.
To lahko izjavi samo nekdo, ki nima nič od naštetega :)[/quote]
Kaj ti vse to pomaga kaj imaš, če imaš problem. :)[/quote]
Ja kakšen je tvoj problem že vsi vemo ja. Nisi dovolj pogumen, da bi pristopil do ženske, ki ti je všeč, potem pa na internetu poiščeš eno slabšo alternativo. Imaš prav, kaj ti vse to pomaga, če niti dec nisi…
Ti si domišljaš, da nimaš problema? Pa daj Robi, povej mi, si res tako zabubljen v svoji “sreči”?
Jaz ti povem, da nisi. Vsaj zanima te, kako drugi živijo. Podobno kot Marka in podobne, ki si ploskate. Tu na čveku secirate druge, ki si drznejo napisati kaj iz svojega življenja.
Temu vi pravite sreča?
Forum je zaprt za komentiranje.