Pogledi
Ko se kjerkoli sprehajam in srečujem punce, me približno ena od petih pogleda. Mogoče se mi sem pa tja kakšna tudi nasmehne.
Ostale gredo mimo kakor bi bili skregani. Z ničemer ni povezano, lahko je zelo privlacna in me pogleda ali povsem obicajna in me ne pogleda.
Enako je tudi, če tečem. Pričakoval bi večjo naklonjenost, ker naj bi si bili bližje. Prav tako približno ena od petih me pogleda in ostale ne. Lahko me prijetno pogleda simpatična punca, ki kadi. Športnica, ki jo srečam med isto dejavnostjo pa me ignorira.
Sej tud jst ignoriram vse po vrsti, ko grem tečt. Takrat si pač fokusiran samo na to, da opraviš dober trening, ne pa da se boš spogledoval z ženskami. Na fitnesu je podobno, nobena ne gre tja zato, da bo gledala tvoje mišice.
Mene prodajalke osvajajo po trgovinah. Pa vse so stare, znucane. Ko smo že pri teku, poleti se bo marsikatera obrnila za tabo. Itak logično, kratke hlače, kratka majica, še eno hudo frizuro ubodš, pa si že faconar. Je pa res, da si te bodo ogledovale bolj tiste, ki so šle samo na kak daljši sprehod. Ma sej me ne moti kva, naj si jo boža na moj hud telešček, če ji paše, jaz ji ne zamerim.
Rofl, ko jaz hodim okoli po svojih opravkih, sploh ljudi okoli sebe ne opazim, kaj šele kaj drugega.
Z ljudmi se lahko zbližate tam, kjer se pričakuje medsebojna pomoč. Na raznih tečajih, delavnicah, lahko tudi v fitnesu.
Za spoznavanje na nekih zunanjih random aktivnostih je potrebno malo poznati govorico telesa, ustrezno prebrati, katera je sploh dovzetna za spoznavanje in potem kaj reči. Tukaj je potem odprta pot do česa več, če sta si všeč.
Tako, da hodite okoli in pričakujete, da vas bo vsaka gledala, res en boste nobene spoznali, lol.
Samo malo mi sliči tale tema na srednješolsko bahanje 😀 čisto malo …. 😛
Za mano pa ne pogleda nobena ženska…. oziroma mi je čisto vseeno ker ne polagam pozornosti na tole če me katera obrajta ali ne 🙂
Pa mi je čisto fajn tak 😀
To je res. Ženske bolj palijo na karizmatične, zgovorne, zabavne moške, kot pa samo vizualno privlačne. Ni druge, kot da vseeno pristopiš do nje in načneš debato. Sem pa ugotovil, da bolj, ko bo ženska nikakva, bolj se bo ozirala naokoli in se slinila po moških. Tiste top ženske že tako ali tako dobijo dovolj pozornosti. Te izpadejo bolj nezainteresirane, zaposlene.
Na drugi strani, moški, smo pa, ko živali. Samo gledamo naokoli katero bi se še dalo podret. Poleti jebeno gledat tista pomankljivo oblečena dekleta, se sprehajat po mestu, z majico do popka, pa potem še jeans kratke hlače, s katerimi komaj zakrijejo rit. In če ima za zraven še dobre, natrenirane noge, kako ne boš strmel v njo ? Jaz sem to počel še, ko sem bil v zvezi…
65 kil ma. Šunka.
Ne ni…. saj sem napisal da če je krajša kot tiste na sliki je za mene kratka… oziroma čim lasje ne pokrivajo ušes v celoti je za mene frizura kratka (če so spuščeni seveda)
pač to je moje merilo ni pa nujno da je to obče ali prav 😀
Forum je zaprt za komentiranje.