Pogledam v karte
Ali si bom našel parterico in bom srecen v zvezi ter kdaj bi se to zgodilo. Bom imel, kakšnega otroka? Imamo težave z eno osebo, ki nas izkorišča. Zelo trpimo zaradi nje. Kdaj se bo ta muka končala? Ali se bo tej osebi kaj zgodilo, da bi končno bil mir. Bom direkten. Bo ta oseba hitro odšla? Vem, da to ni lepo od mene. A ta oseba je zlobna in je nihče ne mara. Bodite iskreni, sam vedežujem, nisem vešč, a kljub temu nekaj predvidevam.
samskiStan, 29.03.2024 ob 20:11
Že nekaj časa sem samska. Se mi v bližnji prihodnsti obeta srečanje s kom, s katerim bi lahko bila resna zveza?
Ker je vedezevalec že eno leto odsoten, vam bom jaz poskusil odgovoriti. Nevem, kaj se sedaj dogaja pri vas, ampak vam bom poskušal odgovoriti. Nekaj malega se spoznam, nisem pa najbolj vešč v vedeževanje, to moram opozoriti. Vidim, da ste glede ljubezni bili že kar precej žalostni, a sreča je na vaši strani. Ljubezen vam je v bližnji prihodnosti naklonjena, edino morda v njej ne bo vse tako kot si želite. V vsaki ljubezni so prepiri ali druge nevšečnosti.
” …težave z eno osebo, ki nas izkorišča. Zelo trpimo zaradi nje. Kdaj se bo ta muka končala? Ali se bo tej osebi kaj zgodilo, da bi končno bil mir. Bom direkten. Bo ta oseba hitro odšla? Vem, da to ni lepo od mene. A ta oseba je zlobna in je nihče ne mara. Bodite iskreni, sam vedežujem, nisem vešč, a kljub temu nekaj predvidevam.”
Jaz zaradi bratove družine živim v peklu 24 ur na dan. Grozno trpim 24 ur na dan. Vsak dan. Najprej mi je ukradel prostore v višjem nadstropju, potem pa mi je ukradel še prostore na podstrehi. Prilastil si je spotoma še vse ostalo. Obnaša se, kot da je on naredil hišo in ne pokojni oče.
Z mamo se nikoli nisva marali, on pa me je iz zlobe preselil v sobo k mami.
Njegova žena me vsak dan ustrahuje s hrupom, če se pritožim pa stepe, zaradi tega imam post travmatski sindrom oziroma kronično zakrčenost zaradi dolgotrajnega ustrahovanja (zato ne morem ne delati ne misliti) in zaradi psihičnega nasilja v družini sem že 2 leti nezaposljiva oseba.
TI HUDIČI V ČLOVEŠKI PODOBI IMAJO DOVOLJ DENARJA, da bi šli na svoje (ampak kako, če si vse lastijo, jaz sem pa kup dreka) AMPAK ČAKAJO, DA SE UBIJEM ZARADI NJIHOVEGA 24 URNEGA MUČENJA.
JAZ ŽIVIM S HUDIČI, ne ljudmi. Načrtno me mučijo 24 ur na dan, da ne morem do denarja, DA JIM NE MOREM POBEGNITI…. Sami pa denarja kot dreka, čakajo, da se ubijem, da bo vse njihovo. Pa vse so mi pokradli.
Forum je zaprt za komentiranje.