Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogledam v karte

Pogledam v karte

Že nekaj časa sem samska. Se mi v bližnji prihodnsti obeta srečanje s kom, s katerim bi lahko bila resna zveza?

Bo mi prišel v tem letu na pot moški za prijetna druženja, mogoče tudi za harmonično zvezo? Hvala

Ali si bom našel parterico in bom srecen v zvezi ter kdaj bi se to zgodilo. Bom imel, kakšnega otroka? Imamo težave z eno osebo, ki nas izkorišča. Zelo trpimo zaradi nje. Kdaj se bo ta muka končala? Ali se bo tej osebi kaj zgodilo, da bi končno bil mir. Bom direkten. Bo ta oseba hitro odšla? Vem, da to ni lepo od mene. A ta oseba je zlobna in je nihče ne mara. Bodite iskreni, sam vedežujem, nisem vešč, a kljub temu nekaj predvidevam.

Odgovor na objavo uporabnika
samskiStan, 29.03.2024 ob 20:11

Že nekaj časa sem samska. Se mi v bližnji prihodnsti obeta srečanje s kom, s katerim bi lahko bila resna zveza?

Ker je vedezevalec že eno leto odsoten, vam bom jaz poskusil odgovoriti. Nevem, kaj se sedaj dogaja pri vas, ampak vam bom poskušal odgovoriti. Nekaj malega se spoznam, nisem pa najbolj vešč v vedeževanje, to moram opozoriti. Vidim, da ste glede ljubezni bili že kar precej žalostni, a sreča je na vaši strani. Ljubezen vam je v bližnji prihodnosti naklonjena, edino morda v njej ne bo vse tako kot si želite. V vsaki ljubezni so prepiri ali druge nevšečnosti.

vem, 29.03.2024 ob 20:02

Kako kaže ljubezen?

Prijatelj -bo navezal ponovno stik z mano? Se bova še družila ali bova spet vse zasrala s čustvi?

Morda se bo kaj razpletlo. A dolgoročno se žal ne bo izšlo.

Ali lahko še meni, prosim? Kako mi kaže zdravje? Če lahko še eno vprašanje: kako se bo razpletlo v službi? Hvala.

za sina, 29.03.2024 ob 20:06

Zanima me za sina, če bo kmalu spoznal pravo, bosta živela pri njem, si ustvarila družino? Hvala!

Same dobre karte, če gra seveda verjeti kartam. Laho rečem da

” …težave z eno osebo, ki nas izkorišča. Zelo trpimo zaradi nje. Kdaj se bo ta muka končala? Ali se bo tej osebi kaj zgodilo, da bi končno bil mir. Bom direkten. Bo ta oseba hitro odšla? Vem, da to ni lepo od mene. A ta oseba je zlobna in je nihče ne mara. Bodite iskreni, sam vedežujem, nisem vešč, a kljub temu nekaj predvidevam.”

Jaz zaradi bratove družine živim v peklu 24 ur na dan. Grozno trpim 24 ur na dan. Vsak dan. Najprej mi je ukradel prostore v višjem nadstropju, potem pa mi je ukradel še prostore na podstrehi. Prilastil si je spotoma še vse ostalo. Obnaša se, kot da je on naredil hišo in ne pokojni oče.

Z mamo se nikoli nisva marali, on pa me je iz  zlobe preselil v sobo k mami.

Njegova žena me vsak dan ustrahuje s hrupom, če se pritožim pa stepe, zaradi tega imam post travmatski sindrom oziroma kronično  zakrčenost  zaradi dolgotrajnega ustrahovanja (zato ne morem ne delati ne misliti) in zaradi psihičnega nasilja v družini sem že 2 leti nezaposljiva oseba.

TI HUDIČI V ČLOVEŠKI PODOBI IMAJO DOVOLJ DENARJA, da bi šli na svoje (ampak kako, če si vse lastijo, jaz sem pa kup dreka) AMPAK ČAKAJO, DA SE UBIJEM  ZARADI NJIHOVEGA 24 URNEGA MUČENJA.

JAZ ŽIVIM S HUDIČI, ne ljudmi. Načrtno me mučijo 24 ur na dan, da ne morem do denarja, DA JIM NE MOREM POBEGNITI…. Sami pa denarja kot dreka, čakajo, da se  ubijem, da bo vse njihovo. Pa vse so mi pokradli.

Verjetno sem prepozna pa vendar..

Kako mi kaže v ljubezni? Trenutno sem zelo nesrečna in osamljena čeprev imam partnerja.

Hvala vam

Lahko še meni. Nekaj sem v službi narobe naredila, vsaj mislim da sem in sedaj samo o tem razmišljam. Zmešalo še mi bo…. Ali naj povem ali ne, ali se bo uredilo. Hvala

Nekaj mračnega me je napadlo, Same poškodbe me pestijo.

Kako naj se tega znebim?

Ta zadnja poškodba, kdaj bo spet dobro?

Lahko še meni: prijatelju sem všeč ali je samo prijazen z menoj? Hvala

Zanima me, kaj resnično čuti do mene moški, s katerim že dalj časa nimava stikov, a mi ne dovoli, da bi ga pozabila. Hvala!

Aha, zadnji je bil gor 2024. Danes ni nikogar še mimo.

Morda pa le še pride naša karta.

Najprej ti vse pokradejo, potem le mučijo, uničijo, potem te hočejo pa se ubit. Upam da se hudičem vse vrne in da jih Bog milijonkrat kaznuje.

Ljudje ste tako zlobni. Upam da se vam isto zgodi, da dobite svojo porcijo zla nazaj. Ne bi pomagali, oni bi te ubili. Hudiči.

In berem misli ljudem – včasih. Slišim “smrt” zadnje case.

Bila sem zelo drugačna, zato bi zelo rabila mir, a žal me je našel hudič in odtlej ne napada.

Resnicne preroke išče hudič, da jih pobije.

Sem v skupini jasnovidcev in vsi so zgroženi.

Še zadnje sporočilo vam dam: “the chosen one” ali izbrani umira.

SLOVENCEM LAHKO DAŠ DIAMANTNO POLJE, pa ga bo cenil manj kot razbit kristal, ker ga je zastonj dobil.

Ta narod je NIČVREDEN.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close