pogled v karte – sprejme kdo izziv
No1, 26.08.2021 ob 19:19
Test bo negativen. Septembra te čaka precej druženja z ljudmi, prisotna bo neka nervoza, negotovost. Čakaš neko odločitev. Vidim reko ali večji potok, obrežje, čoln. Živiš zelo blizu?
Nič od tega ne bo držalo razen mogoče, da bo test negativen. Nobeno druženje ni na vidiku v septembru, tudi na odločitev nobeno ne čakam. Nimam čolna, nisem blizu reke, potoka. Obožujem pa vodo. Kaj je to nervoza, že dolgo več ne vem, pa tudi v negotovost me je težko spravit. Edino kar je pri men še ostalo odprto vprašanje je ljubezensko področje 🙂 Hvala!
Sem v čisto novi službi, pogodba je samo za 3 mesece.
Problem je obljuba, da ne bo bolniške, a sedaj pa ugotavljam, da mi cepivo Astra Zeenca ne bo prijelo dovolj hitro, ker dobim naslednji odmerek šele čez 2 meseca. In zato bom zaradi dela z ljudmi verjetno zbolela.
Ali mi bodo tukaj v tej službi pogodbo podaljšali? Da ne pristanem na zavodu…
Hvala za odgovor!
dobila novo delo, 26.08.2021 ob 21:04
Sem v čisto novi službi, pogodba je samo za 3 mesece.
Problem je obljuba, da ne bo bolniške, a sedaj pa ugotavljam, da mi cepivo Astra Zeenca ne bo prijelo dovolj hitro, ker dobim naslednji odmerek šele čez 2 meseca. In zato bom zaradi dela z ljudmi verjetno zbolela.
Ali mi bodo tukaj v tej službi pogodbo podaljšali? Da ne pristanem na zavodu…
Hvala za odgovor!
Žal slabo kaže s podaljšanjem, a tudi če bo, bo za kratek čas in ne boš preveč zadovoljna. Drugo leto s poletjem se ti obeta dober razplet. Tudi na privatnem področju precej lepih doživetij. Nič posebnega, a čutila boš umirjenost, notranjo harmonijo, vse pa bo povezano z naravo. Čas okoli novega leta ti ne bo prijeten. Ob tebi vidim psička ali muco, Pa rože oz. grmičevje imaš verjetno rada. Košate, z veliko drobnimi cvetovi.
No1, 26.08.2021 ob 21:17
Žal slabo kaže s podaljšanjem, a tudi če bo, bo za kratek čas in ne boš preveč zadovoljna. Drugo leto s poletjem se ti obeta dober razplet. Tudi na privatnem področju precej lepih doživetij. Nič posebnega, a čutila boš umirjenost, notranjo harmonijo, vse pa bo povezano z naravo. Čas okoli novega leta ti ne bo prijeten. Ob tebi vidim psička ali muco, Pa rože oz. grmičevje imaš verjetno rada. Košate, z veliko drobnimi cvetovi.
Ujej verjetno bom res ponovno zbolela za covidom zaradi dela z ljudmi.
Res pa je naš dom obdan z veliko grmičevja, cipresami in rožami, le kako si lahko to videla, ali si jasnovidna?
Pa dve mački imam ja! Kako si vedela.)
Za podaljšanje pa vem, da nisem idealna delavka in sem poznih srednjih let. A moj največji problem je poleg zdravstvenih omejitev tudi zadolženost, zato moram imet neko službo.
Najlepša hvala ti še enkrat! Če še kaj vidiš, še povej. Tudi sreča na privatnem področju bi bila super, morda pa grem na antidepresive.
No1 pogledate v karte proti plačilu?Moj mail: fmahora7@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.