Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pofočkajmo se za srečanje ???

Pofočkajmo se za srečanje ???

Dve: mami + hčerka 5

Primož,

na prejšnjem srečanju smo se pogovarjali, da bi imeli imena oz. nicke na bedžih ali kar na nalepkicah, da bi bili bolj razpoznavni.
Čeprav se bomo predstavljali, mislim, da imamo vsi več ali manj podoben sindrom pozabljanja imen :-)))

Se javim za prostovoljko in izpišem vse nicke, ki so prijavljeni. Kaj praviš?

Lep dan,
Ines

Hej! Mislim,da bi bilo lepo.Upam,da Primoz nima nic proti in hvala.Lp Babi

Lepo od tebe Ines. Mislim, da Primož ne bo imel nič proti.
Torej, veselo na delo, Ines

Kati (Primoževa pooblaščenka)

Zivjo,

prav, dobila sem zeleno luč in sprintala bom tiste nicke, ki ste se pofočkali, za rezervo bom pa prinesle še nekaj nalepk, če slučajno kdo pride, ki ni na seznamu.

Se vidimo :-)))

Ines

Pripeljete lahko tudi sosede in prijatelje, ni prepovedano.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Upam, da tudi jaz pridem; sem šele danes ugotovila, da je jutri srečanje, me ni bilo nekaj časa tu gor.

Glede na to, da se borim s prehladom – zboleti in obležati ali ne, to je zdaj vprašanje – me srčno zanima, a me boste za ušesa, če mi ne bo uspelo (z energijo sem čisto na nuli) ničesar pripravit!

Sprejmete tudi take?

Prejšnjič sem bila pridna, spekla jabol. pito, za tokrat pa res bolj slabo kaže.

Aja, mogoče z mano prideta še mož in tamalček!

Lp, Vesna

Vesna,
saj ves,da si me prav ti resneje pritegnila na forum,ko si prosila za skrivnosti primorskih zelenjavnih omak za testenine,ki ratajo tebi en cuden dzuvec.
In potem sem iz Soncne kuhinje prepisovala vse tiste recepte,ki jih uporabljam,z veliko zeljo,da bi ti pomagala.Pa se to si povedala,da mozeva mama ful dobro kuha;veliko pa je mesa.Prav vsega se spomnim.
Potem pa je nekdo napisal:
Prav mi je,kaj pa berem vse te recepte,da se mi sedaj sline cedijo.

Kaj je mogoce,da je ze leto mimo?
Lepo te bo spet srecati in oba fanta tudi.:)) Babi

Joj, jaz bi tudi prišla, pa sem v službi do 17.00. Potem pa še nekaj drugih obveznosti. Upam, da mi bo naslednjič ratalo.

Uživajte 100 na uro, pa hitro slikce na net, da še ostali vidimo, kako ste se sladkali in vse zapackali 🙂

Jutri srečanje je, da ne bi kdo mislil, da je to prvi april :-)))

Povabite še prijatelje, in varuške :-))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Še to,

srečanje se začne ob 3. to pa ne pomeni, da ne morete prideti niti po 5 uri. Seveda lahko, vse tja do 22 ih ali več, odvisno koliko se bomo zadržali.

primož

Mene pa žal ne bo – sem sama v službi :(( Mogoče pridem zvečer po paket slaščic za domov :)))))) (prvi april, ja 😉

LP, Staša

Hej,Stasa!

Pridi zvecer,ker bi rada videla tvoji kitki in vse bi te rade pozdravile z najnovejsim nazivom “gospa”. Pa se kaj bos lahko odnesla. Pozdravcek

Draga babi, žal sem do osmih zasedena 🙁 Definitivno pridem naslednjič – s poročnim albumom 🙂 Imejte se krasno in čimveč fotk!!!

LP, Staša

… imejte danes in naj vam uspe vse, česar se boste lotile kuhat in peč!

Eh, ob taki poplavi kuharic, je bilo itak brezveze tole gor napisat :))))))))))

Uživajte!

:)))

Tudi jaz vam želim, da se imate čimlepše. Upam na čimprejšnjo reportažo z veliko slikami in krasnimi recepti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close