Pofočkajmo se za srečanje ???
Primož,
na prejšnjem srečanju smo se pogovarjali, da bi imeli imena oz. nicke na bedžih ali kar na nalepkicah, da bi bili bolj razpoznavni.
Čeprav se bomo predstavljali, mislim, da imamo vsi več ali manj podoben sindrom pozabljanja imen :-)))
Se javim za prostovoljko in izpišem vse nicke, ki so prijavljeni. Kaj praviš?
Lep dan,
Ines
Pripeljete lahko tudi sosede in prijatelje, ni prepovedano.
primož
Upam, da tudi jaz pridem; sem šele danes ugotovila, da je jutri srečanje, me ni bilo nekaj časa tu gor.
Glede na to, da se borim s prehladom – zboleti in obležati ali ne, to je zdaj vprašanje – me srčno zanima, a me boste za ušesa, če mi ne bo uspelo (z energijo sem čisto na nuli) ničesar pripravit!
Sprejmete tudi take?
Prejšnjič sem bila pridna, spekla jabol. pito, za tokrat pa res bolj slabo kaže.
Aja, mogoče z mano prideta še mož in tamalček!
Lp, Vesna
Vesna,
saj ves,da si me prav ti resneje pritegnila na forum,ko si prosila za skrivnosti primorskih zelenjavnih omak za testenine,ki ratajo tebi en cuden dzuvec.
In potem sem iz Soncne kuhinje prepisovala vse tiste recepte,ki jih uporabljam,z veliko zeljo,da bi ti pomagala.Pa se to si povedala,da mozeva mama ful dobro kuha;veliko pa je mesa.Prav vsega se spomnim.
Potem pa je nekdo napisal:
Prav mi je,kaj pa berem vse te recepte,da se mi sedaj sline cedijo.
Kaj je mogoce,da je ze leto mimo?
Lepo te bo spet srecati in oba fanta tudi.:)) Babi
Jutri srečanje je, da ne bi kdo mislil, da je to prvi april :-)))
Povabite še prijatelje, in varuške :-))
primož
Še to,
srečanje se začne ob 3. to pa ne pomeni, da ne morete prideti niti po 5 uri. Seveda lahko, vse tja do 22 ih ali več, odvisno koliko se bomo zadržali.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.