Najdi forum

POET

Odkar si objavila njegovo (hudo izvirno!) osmrtnico se je deloma celo skuliral ;)[/quote]

A-ha, to je to. Jaz sem pa mislila, da ima njegov glas tako čuden odmev, ker prihaja iz … groba :)))[/quote]

lahko bi se zamislile — kar vama sicer ne gre — da ste odpadle kot knof od gat v mojem fokusu izražanja čustev vama

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Saj sploh ne rabiš pomoči od nikogar – enostavno obvladaš …

Kaj pa tole ( oprosti za reciklažo že napisanega – pustil pa sem bistvo tako kot je bilo v izvirniku – “pripovedovalec” pesmi ostaja ženska ) !

Išče svoj jaz;
lepota rože;
mehkoba dneva;
žalost večera …

Nemirna mehkoba moje zgradbe,
trepeta in sluti, da je nekje več svetlobe,
več žara od današnjih nebesnih sivin ;
… zato, daj, pokaži mi svoj svet z višin …

Kliče milina mojih oblin;
vabi toplina mojih dolin;
pokaži mi oddaljen kraj ,
da vanj odvržem svoj utrujen spomin …

A morda te bo zmedla
prefinjenost mojih barv
ti pomešala bo ravne poti;
se bojim, boš odtaval nekam stran;
in ostala bom tu in ostal boš še ti tako sam …[/quote]

POET, misli mi bereš
zato napisala to,
vedela sem, da boš
nadeljeval, oblikoval.

Kaj naj rečem, skratka lepo!
Hvala ti za to!

A-ha, to je to. Jaz sem pa mislila, da ima njegov glas tako čuden odmev, ker prihaja iz … groba :)))[/quote]

lahko bi se zamislile — kar vama sicer ne gre — da ste odpadle kot knof od gat v mojem fokusu izražanja čustev vama[/quote]

Ti si meni že zadosti svojih čustev izrazil, tako da nisem nič užaljena, ker si se fokusiral drugam.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

lahko bi se zamislile — kar vama sicer ne gre — da ste odpadle kot knof od gat v mojem fokusu izražanja čustev vama[/quote]

Nimam se nad čim zamišljat, sem srečna, da sem v tvojem primeru odpadla…lepo je biti knof.

Nimam se nad čim zamišljat, sem srečna, da sem v tvojem primeru odpadla…lepo je biti knof.[/quote]…celo na takem delikatnem kosu oblačila……. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ha ha, ni slabo!

Koga naj prebolim?

A to pa ne vem jaz ti si na začetku posta napisala da imaš strto srce.

Sicer pa v drugi temi izbiram novo MON simpatijo :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

waaaaaaaaaaaa hudi ste, pesniki vsi!!! lupčke na lička vsem :))

,,ne zgodi se čez noč,,
,,temveč postopoma,
,,odpiram vrata,
,,pripravljena na spremembe..

,,sem natanko tam,,
,,kjer želim biti,,
,,zamisli sprejemati,,
,,se vidim, kot žensko,,
,,ki je glboko ljubljena,,

kako pa kaj drki … dajo “rezultate” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kdo je dirki? ti?

ti si kot moja kitara,
ki nežne zvoke oddaja,

ko prijeta za vrat
da luknjo praskat

,,bil si kot angel, angel ki živi,
,,bil si nekdo, nekdo, ki ne trpi,
,,bil si le senca in s senco vse,
,,sedaj si spomin,ne pogrešam te,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close