POET
Odkar si objavila njegovo (hudo izvirno!) osmrtnico se je deloma celo skuliral ;)[/quote]
A-ha, to je to. Jaz sem pa mislila, da ima njegov glas tako čuden odmev, ker prihaja iz … groba :)))[/quote]
lahko bi se zamislile — kar vama sicer ne gre — da ste odpadle kot knof od gat v mojem fokusu izražanja čustev vama
Saj sploh ne rabiš pomoči od nikogar – enostavno obvladaš …
Kaj pa tole ( oprosti za reciklažo že napisanega – pustil pa sem bistvo tako kot je bilo v izvirniku – “pripovedovalec” pesmi ostaja ženska ) !
Išče svoj jaz;
lepota rože;
mehkoba dneva;
žalost večera …
Nemirna mehkoba moje zgradbe,
trepeta in sluti, da je nekje več svetlobe,
več žara od današnjih nebesnih sivin ;
… zato, daj, pokaži mi svoj svet z višin …
Kliče milina mojih oblin;
vabi toplina mojih dolin;
pokaži mi oddaljen kraj ,
da vanj odvržem svoj utrujen spomin …
A morda te bo zmedla
prefinjenost mojih barv
ti pomešala bo ravne poti;
se bojim, boš odtaval nekam stran;
in ostala bom tu in ostal boš še ti tako sam …[/quote]
POET, misli mi bereš
zato napisala to,
vedela sem, da boš
nadeljeval, oblikoval.
Kaj naj rečem, skratka lepo!
Hvala ti za to!
A-ha, to je to. Jaz sem pa mislila, da ima njegov glas tako čuden odmev, ker prihaja iz … groba :)))[/quote]
lahko bi se zamislile — kar vama sicer ne gre — da ste odpadle kot knof od gat v mojem fokusu izražanja čustev vama[/quote]
Ti si meni že zadosti svojih čustev izrazil, tako da nisem nič užaljena, ker si se fokusiral drugam.
lahko bi se zamislile — kar vama sicer ne gre — da ste odpadle kot knof od gat v mojem fokusu izražanja čustev vama[/quote]
Nimam se nad čim zamišljat, sem srečna, da sem v tvojem primeru odpadla…lepo je biti knof.
Nimam se nad čim zamišljat, sem srečna, da sem v tvojem primeru odpadla…lepo je biti knof.[/quote]…celo na takem delikatnem kosu oblačila……. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.