Podtaknjen otrok
Kako naj začnem. Naš ta mlad je pripeljal na hitro dekle, po cca 2 mesecih sta bila že poročena. V letu in pol imata že dva otročka. Vse lepo in prav.Ne živimo skupaj. Je pa dejstvo, da je ta deklica delala v isti firmi, kot jaz. V firmi se nisva nikoli srečali. Nedolgo nazaj je situacija nanesla, da sem bila napotena v njeno nekdanjo ekipo, Beseda je nanesla besedo in skozi pogovor sem prišla do spoznanja, da je deklica šmirala z enim izmed tehnologom in neprijetnim spoznanjem, da je očitno prvi otrok od te osebe. Ne vem ali naš ta mlad to ve ali je bila istočasno z obema, to je njuna stvar. Ne morem pa mimo tega spoznanja. Naši jo kujejo v zvezde, tudi mene je prevzela, ampak to spoznanje pa je v meni prebudilo velik dvom. Ta mala je pravi cuker, podobna je mamici vizualno. Nikomur tega nisem omenila, sem pa pripravljena njo soočiti s tem ob pravem trenutku. Sedaj je rodila drugega otroka in mislim, da ni primeren trenutek za takšno debato. Ne zdi se mi pošteno do tega sodelavca , da mu odreka pravico do otroka.
Ma enim se pa mudi…tako na hitro…nepremišljene odločitve…ta mladi naj prvo poskusno živijo skupaj eno leto, tako, da se spoznavajo…pol pa naprej…eni pa hopa cupa….pol pa hitro narazen, ko vidijo marsikaj…pol pa mali otroci nastradajo …samo spolni nagon, nekontrolirano, žal…odnos je pa več kot to …no bojo že pogruntal na lastnih napačnih odločitvah…tako, da počasi, počasi….
Neprijetna resnica ali laž, 30.12.2021 ob 18:12
Kako naj začnem. Naš ta mlad je pripeljal na hitro dekle, po cca 2 mesecih sta bila že poročena. V letu in pol imata že dva otročka. Vse lepo in prav.Ne živimo skupaj. Je pa dejstvo, da je ta deklica delala v isti firmi, kot jaz. V firmi se nisva nikoli srečali. Nedolgo nazaj je situacija nanesla, da sem bila napotena v njeno nekdanjo ekipo, Beseda je nanesla besedo in skozi pogovor sem prišla do spoznanja, da je deklica šmirala z enim izmed tehnologom in neprijetnim spoznanjem, da je očitno prvi otrok od te osebe. Ne vem ali naš ta mlad to ve ali je bila istočasno z obema, to je njuna stvar. Ne morem pa mimo tega spoznanja. Naši jo kujejo v zvezde, tudi mene je prevzela, ampak to spoznanje pa je v meni prebudilo velik dvom. Ta mala je pravi cuker, podobna je mamici vizualno. Nikomur tega nisem omenila, sem pa pripravljena njo soočiti s tem ob pravem trenutku. Sedaj je rodila drugega otroka in mislim, da ni primeren trenutek za takšno debato. Ne zdi se mi pošteno do tega sodelavca , da mu odreka pravico do otroka.
ne vtikaj se v sinove zadeve!
da bo zgodbica bolj verodostojna, bi morala napisati, da jo je napumpal vsaj inženir, če ne kar direktor. pa vsaj en otrok bi imel potem v vaši familiji dobre gene.
me pa to spominja na on vic, ko pride Janezova mama v porodnišnico pogledat novega vnuka, pa vidi, da je črn. Pa začne Janez hitro opravičevati svojo, da je črn, ker mamica nima mleka in je pustila, da ji črna soseda podoji otroka.
Pa pravi mama: ja saj to je jasno, jaz tudi nisem imela mleka, pa sem ti dala kar kravje, pa poglej kakšno tele si danes!.
S tehnologovo mami lahko razvijete krasen prijateljski odnos. Tudi zase v resnici ne vem čigav otrok sem. S pomočjo kompjuterjev in umetne inteligence poskušam razvozlati svoj problem. Če bi bil novorojenček, bi imel na zapestju plastično zapestnico s podatki. Ker tega nimam na zapestju nosim kovinsko zapestnico.
Forum je zaprt za komentiranje.