Podpiram ravnatelja
DeLuc, 25.08.2021 ob 23:58
Gospod ravnatelj imaš mojo podporo.
Gospod naj bi bil le eden ravnateljev pa je več v bistvu pa tudi teh sploh ni nobenega razen človeka.
Reci,da podpiraš človeka in s tem tistega ravnatelja, ki se naj bi zavzel za človečnost in humanost.
Ne skrbi, brez zamere, samo malo “bevskam”
Darwin150, 26.08.2021 ob 00:04
Gospod naj bi bil le eden ravnateljev pa je več v bistvu pa tudi teh sploh ni nobenega razen človeka.
Reci,da podpiraš človeka in s tem tistega ravnatelja, ki se naj bi zavzel za človečnost in humanost.
Ne skrbi, brez zamere, samo malo “bevskam”
Napisano je dovolj jasno. Podpiram ravnatelja. Se pa ne opredeljujem katerega tako da mi ne vsiljuj svojega mnenja. Se pa strinjam da tistega ki razmislja s svojo in ne tujo glavo in vsiljeno mislijo.
-
Malo pojem, veš.
Kukulele358, 26.08.2021 ob 00:05
Tudi ravnatelj je clovek in ima pravico do svojega mnenja. Ce te pravice nima potem nimamo demokracije temvec primer, ko so vse nasprotnike režima in drugače misleče pošiljali na Otok in to goli.
Morda se nismo razumeli.
Ravnatelj je igrana figura, človek pa je ta, ki jo igra. Zato je ravnatelj človek in ravnatelj ni človek.
Ko človek izgubi človečnost,humanost zapade v figuro,ki jo igra. Če bi ta človek zapadel v figuro ravnatelja z vsem kar je potem se ne bi zavzemal za človečnost, humanost, če pa država katera je postavila to figuro ima drugačno mnenje o tem kakšnim nazorom naj bi ta ravnatelj sledil.
Še drugače pa: ravnatelj je pravna fikcija, človek pa živo bitje.
Kukulele358, 26.08.2021 ob 00:09
Napisano je dovolj jasno. Podpiram ravnatelja. Se pa ne opredeljujem katerega tako da mi ne vsiljuj svojega mnenja. Se pa strinjam da tistega ki razmislja s svojo in ne tujo glavo in vsiljeno mislijo.
-
Malo pojem, veš.
Vsiljujem ti mnenje? Res? kam ti ga vsiljujem v ramo? V glavo?
Kako ti lahko vsiljujem s tem če nekaj zapišem, če si pa ti tisti, ki odločaš kaj boš vzel in kaj ne boš?
Je malenkost preveč jeze v tebi, da tako razmišljaš?
Kr neki643, 26.08.2021 ob 00:17
Alo majstr. A si ti mal šušu. Filozof/3. Tip je odpr temo za podporo ravnatelju. Ti pa bluziš, pejt spat.
“Šušu” samo opozarja, če se le da, da je vsa ta tako imenovana “gospoda” pripeljala do tega, kar se dogaja in da se taka tema odpira. V tem zapisu se oziram na prvi moj komentar v tej temi.
Tako, da mene ne preseneča, da se buntajo tudi ravnatelji. Namreč že dolgo nazaj se je povedalo takole:
(Tokrat tudi vrla gospoda bodo jokala in stokala)
In ja štekam, vem kako vi to vidite nč bat. Ampak, če se mi ljubi tudi tu omenim,ker je to vsekakor povezano s tem kar se dogaja. Problem nastane, ko vi ne razumete (štekate) čemu tak komentar, kot sem ga zapisal.
Filozofija gor ali dol
Darwin150, 26.08.2021 ob 00:13
Vsiljujem ti mnenje? Res? kam ti ga vsiljujem v ramo? V glavo?
Kako ti lahko vsiljujem s tem če nekaj zapišem, če si pa ti tisti, ki odločaš kaj boš vzel in kaj ne boš?
Je malenkost preveč jeze v tebi, da tako razmišljaš?
Seveda da sem tisti, ki odloca o tem ali bo vzel ali ne. Ti si pa tisti, ki podajaš mnenje in mi določaš, da je ravnatelj tisti o katerem je tekla današnja tema. Kako pa ves, da mislim ravno tega glede na to, da nisem napisal in se opredelil katerega.
Nic nisem jeze, prav briga me zate. Ti oa ki se ocitno pocutis ranjenega svojo jezo opisujes kot mojo. Dobra, kaj ane.
Če drugače omenim. Ravnatelj je del zlaganega, del laži. In če je ravnatelj potem je bil in deloval v laži. Zdaj ko se ta laž bohoti in se je razbohotila in on opaža, da nekaj ni v redu je vsekakor dobro zanj, kar pa ne pomeni, da laž in žal, ki je bila že storjena ni botrovala k temu, kar se dogaja.
Kukulele493, 26.08.2021 ob 00:31
Seveda da sem tisti, ki odloca o tem ali bo vzel ali ne. Ti si pa tisti, ki podajaš mnenje in mi določaš, da je ravnatelj tisti o katerem je tekla današnja tema. Kako pa ves, da mislim ravno tega glede na to, da nisem napisal in se opredelil katerega.
Nic nisem jeze, prav briga me zate. Ti oa ki se ocitno pocutis ranjenega svojo jezo opisujes kot mojo. Dobra, kaj ane.
Kot prvo če menjaš nike kot gate potem je v prvi vrsti tvoj problem, da delaš zmedo. Namreč komentar,ki je dejal reci in kjer sem se jaz opredelil za nekega ravnatelja ni bil tebi namenjen ampak @ Deluc-u.
Torej opredelil sem se jaz, če pa se ti ne pa je tvoja stvar. Ker mlatenje prazne nima smisla v širšem pogledu.
In ne opisujem svoje jeze kot tvojo, saj nisem jaz agresivno pasivno se odzval ampak vaša “visogolakost”.
Nikakor nima moje podpore, 26.08.2021 ob 00:14
Jaz ga pa nikakor ne podpiram in menim, da ministrstvo in občina ne bi smela dovoliti, da so učenci in učiteljski zbor od 1. 9. še vedno tarča neizobraženega škodljivca na ravnateljskem stolčku. Do kdaj se še mislite anticepilci zajebavati z zdravjem celotne populacije?
če lahko crkneš, za dobrobit ljudi.
s čim bo on koga ogrozil? kvečjemu bo on ogrožen od svojih cepljenih sodelavcev in otrok. Pač ni cepljen in prevzema riziko, da zboli in kasira posledice. A lahko to spoštujete? Ali smo po novem že v enoumju??
Zakaj ga vsi pribijate na križ? Poopovcem je skor prišlo, ko so se “spraševali”, če bo odletel s stolčka. Kakšen bruh od objektivnosti :(((
No, gospod je sicer zelo inteligenten univerzitetno izobražen matematik.
Na nekoliko netakten način je izrazil svoje mnenje, ki ga deli vsaj 60% Slovencev. Sicer je pa šibkost na področju socialnih veščin splošna značilnost tistih, najbolj analitično inteligentnih ljudi. Dostikrat ne znajo molčati, ko bi bilo to družbeno bolj sprejemljivo in se ne znajo ukalupit.
Meni ga je žal, ker ne deluje slab človek, pa tudi škodi ne nikomur. Bo pa grešni kozel, to je jasno.
Forum je zaprt za komentiranje.