Podnapisi
Oj!
Če podnapisi zaostajajo ali prehitevajo se lotim dela s progijem “Time Adjuster”.
Je zelo enostaven, če se ne motim brezplačen, pa še spreminjati zna formate podnapisov.
Potem pa vse skupaj pretvorim (.avi in .srt) v DVD – ni mi škoda DVD+R nosilca za dober film – s progijem ConvertXtoDVD. In potem je to TO!
Poskusi še to varianto.
LP
Zopet imam manjhno težavo z Subtitle Workshop. Kako lahko popravim podnaspise , da so večji. Namreč če dam boldirano samo vzpredaj napiše >b> ponapise pa je zelo težko brati , ker so skoraj prosojni. BS playerju če jih gledam na rač. ni problema čez DVD pa se da težko razbrati če je svetlo ozadje.Hvala
S tem programu prvo odpreš podnapise, greš potem v Settings –> Settings –> Subtittles –> odstraniš kljukico pred try transparent… –> in potem pod Font izberi kakšne podnapise hočeš, pod Color… izbereš barvo podnapisov, pod Background… pa barva ozadja za podnapise in nazadnje to vse shrani v format (srt, sub…).
Lp, Max
nekaj pri meni očitno ne štima. Vse spremenim shranim, vendar na TV so še vedno majhni skoraj prozorni podnapisi. V Subtitle Workshop mi jih odpre popravi tudi shranim spremembe ( na isti file) zapečem in žal ni efekta. Tudi če s BS playerjem gledam , recimo ni rdeče barve, čeprav mi jo v SW pokaže ( v meniju kjer se popravlja podnapise). Je možno da bi morala kaj na DVD “popraviti”?
Forum je zaprt za komentiranje.