Najdi forum

podnapisi divx

Imam nov dvd predvajalnik, KISS dp 1100. Z Nerotom si posnamem divx film s srt podnapisi (oba imata enako ime). Ko vstavim DVD v predvajalnik mi podnapisov ne prikaže. Film pa. Kako naj dobim pdnapise?

Malce pobrskaj po meniju pa jih vključi 😉

lp

Če pa jih sploh ne pokaže na meniju. Film pokaže: ……avi, podnapisov pa ne. Kje jih naj najdem?

Kako pa pečeš diske,kot podatkovni disk(data),ali kako?
lp =)

Ja, kot podatkovni disk.
Piše v navodilih naj pritisnem tipko Step za slo dvix podnapise, pa je vse mrtvo – nič.

Predvajalnik ponuja velik izbor podnapisov pri DivX filmih (AQT, MPL2, MicroDVD, RT, SAMI, SSA, SubRip, SubView, Vplayer).

A imaš mogoče kakšne od teh podnapisov?Če imaš DVD kako je treba dodajat podnapise,ali niso v meniju?
lp 🙂

Zdej pa res ne vem več. Kako naj vključim podnapise? DVD player naj bi podpiral tudi moje srt podnapise, a nič od nič. Jih mogoče ne posnamem pravilno na DVD? Dam ADD film.avi in film.srt. in potem FINISH, pa NEXT, pa BURN.

S kakšno hitrostjo pa pečeš?
A imaš sigurno tako:film.avi
film.srt
Če ni tako ne bo delalo.
lp 🙂

ja, ja sigurno. 1000%

http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=114901&mesto=0

Malo poglej po temu forumu,mogoče imajo rešitev tudi zate

hvala, sporočim, če bom dognala kaj novega

na daljincu mora biti tipka v stilu “subt”

??

V glavnem – nič ne funkcionira. Tipka je gluha – Najverjetneje obstaja 1. kakšna preprosta fora za katero ne vem 2. DVD predv. ne dela. Pa sem imela v načrtu za silvestrovo gledat filmčke ( z dojenčkom se namreč ne da it nikamor ).
Pa vsem srečno v NOVEM LETU !

Naložiti moraš nov firmware.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Sem skušala, pa ne znam ponovno zagnat DVD playerja. Poskusila sem ga ponovno vklopiti, pa odklopiti/vklopiti kabel, pa je še vedno pisalo na ekranu: Ponovno zaženite DVD pl.
Če je še kakšna ideja, se priporočam. Mimogrede – še vedno gledam filme brez podnapisov.

Tulele boš našla vse odgovore:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close