Podn od sodelujočih 2
Tvoji zadnji posti nakazujejo, da se najina komunikacija izteka. Že dlje časa opažam, da če te človek nekaj normalnega vpraša, taka vprašanja namerno ignoriraš. Zanimivo, da vidiš le to, kar te moti pri drugih, sebe pa kritično ne oceniš v smislu sodelovanja na forumu – kot da ti nikoli nisi napisala nič provokativnega, žaljivega ali posmehljivega, ja vsi tvoji posti so absolutna blaženost 😉 Vse si napisala, zakaj pa potem meni ni nič jasno? Oh saj res – po tvojem sem butasta in presenetljivo, da ne znam tega dojemati kot žalitev ali podlost ali karkoli že. Nekje sem prebrala, da si želiš koga iz MON-a spoznati v živo, bojim se, da bo vsak raje 2x trezno premislil, kot se podal v to, saj te že par besed popolnih neznancev požene v obrambo in slabo voljo ;)[/quote]
Misli si, kar želiš. Ne vem pa, če si namerno spregledala sporočilo, kjer sem napisal, da je ne bi obsojal. Če si, se lahko vprašaš, zakaj si to storila. :)[/quote]
Najprej trdiš, da bi obsojal, nato pa da ne bi – daj odloči se že enkrat pa ne bodi taka copata, ki se obrne kakor veter zapiha ;)[/quote]
Kaj pa je brezveznega v mojem komentarju? Glej, če to rada počneš, da pomagaš, je v redu. Drugo pa je, če to počneš, ker bi rada dobila družbeno priznanje in “zlato medaljo” za svoj trud, ta pomoč potem ni “iz duše”, ampak samo kompenzacija., če iščeš zasluženje kot nekateri verniki pri bogu npr.[/quote][/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.