Podleganje medijskim statistikam, forsiranim vzorcem..
kaliko na koga vpliva ves ta “šunder” … da se seksa npr 5x/teden vsaj 30 minut, da je idealna dolžina otepača xy cm, da je za zanositev najboljša poza z visoko dvignjenimi nogami, da bi vsak moški “podrl” vsako (tudi tisto, ki zbeži na drevo), ženska po seksa 99,9% s čustvi …
pa razne statistike o tem s koliko ženskami so seksali moški in s kolikimi ženske …
pa, da se mladoletnice dajejo dol v xy% zato, da si kupojo cotice, mamila, alkohol …
kadarkoli preračunavam takšen medijski “mainstream” se mi vedno izide na neizidljivo ☺
Čist simpl:). Izhajaj iz sebe in se nehaj obremenjevati z drugimi:). Marsikaj preberem, me ne moti vsa ta potencirana oglaševalska kampanja, usmerjena na dotičen tip ljudi. Ne delujem po načelu horuk-a in vsako stvar pogledam iz večih zornih kotov. Včasih se je pa fajn glasno smejat:). Saj v končni fazi smo ljudje izredno radovedna bitja in ta radovednost, ki nas žene v to, da želimo vedeti, kaj se dogaja drugim za štirimi stenami je postala že gensko pridobljeni material (ni več nikakršen fetiš). Četudi je vse sforsirano in potencirano. Nikoli ne bi bilo prav, a ne:).
Seveda se da. Izmeri pritisk, srčni utrip, oceni svoje splošno počutje. Nato se loti branja Cosmopolitan, Men’s health ipd. Reši kakšen vprašalnik, preveri kje si, ko boš zaprl tovrstna čtiva ponovno izmeri pritisk, srčni utrip, poglej barvo kože in kakšna je na otip:). No, pa poročaj o svojih spremembah, nato ti povem, kje si:)).
Preberem, grem dalje, včasih si svoje mislim, včasih se vprašam, zakaj ljudje tako radi lažejo, napihujejo domišljijo, to pa je k sreči vse….da bi si k sebi jemala statistiko mi na kraj pameti ne pade.
vsakič … vsaka ♥ … ampak ni videti, da bi ti to preverjala ☻[/quote]
Potem pa res ne razumem, zakaj se razburjaš.
(Lahko sem pa že bila med njimi, pa ne veš.)[/quote]
saj se ne razburjam … samo temo sem odprl, da kvačkamo še o čem ne samo o “razočaranjih” v zvezah ☺
(sem potrpežljiv … in če bo treba da vem, bom zvedel – za toliko klepetavo te pa imam ♥ )
Potem pa res ne razumem, zakaj se razburjaš.
(Lahko sem pa že bila med njimi, pa ne veš.)[/quote]
saj se ne razburjam … samo temo sem odprl, da kvačkamo še o čem ne samo o “razočaranjih” v zvezah ☺
(sem potrpežljiv … in če bo treba da vem, bom zvedel – za toliko klepetavo te pa imam ♥ )[/quote]
Tako se govori.
Ne gledam televizije, ne berem “babjih” časopisov in rumenega tiska, nisem vraževerna, izhajam iz sebe in lastnih izkušenj, razlikujem stereotipe od dejanskih situacij, ne padam na halo efekt, tudi na splošno zelo rada razmišljam s svojo glavo.
Če nekdo seksa 5x na teden samo zato, ker misli, da je tako (edino) prav, me pa nič ne briga – pri nas seksamo takrat, ko obema najbolj paše, penisa mu pa tudi še nikoli nisem izmerila, saj je najbolj merodajen podatek ta, koliko užitka mi prinaša. 🙂
Neskončno primerjanje z drugimi, da bi ugotovili, ali smo “in” ali “out” pa tudi nič dobrega ne prinese, razen manjvrednostnega kompleksa, ko se ne izide, kot bi se, po rezultatih nekih sumljivih anket sodeč, moralo…
Forum je zaprt za komentiranje.