Podaljševanje las-tiste z večletno izkušnjo
Ker imam sama zaradi hormonskih sprememb in delne alopecije zelo redke lase, si jih podaljšujem že nekaj let – tako vsaj imam “lase”. tisti, ki imajo podobne težave, bodo razumeli, kaj mislim s tem: delanje različnih frizur, že občutek, da imaš lase je vredno tega.
Prosim za nasvet tistih, ki ste si že podaljšale lase in imate sedaj sistem Balmain Double Hair, ali pa podaljšane lase pri Dream Hair-u ( Barbara v Hrastniku, ki dela zelo kvalitetne podaljške)
Ker sem se odločila za zamenjavo sistema ( Sedaj Great Lenghts), predvsem zato, ker so na tržišču novi sistemi me zanima Balmain, ker za pritrditev potrebuje bistveno manj spojev in s tem se čez čas uniči manj lastnih las, na katerih so ti podaljški pritrjeni. (Namesto npr.100 spojev samo 25) Izgleda pa takole:
Glede Balmain sistema – si jih je katera že naredila v salonu (katerega najbolj priporočate, kjer že imajo “Kilometrino”), ali direktno pri uvozniku (Studio MA iz Kranja)-koliko ste odštele za izdelavo in potem čez par mesecev za prestavitev nazaj h glavi?
Hvala za vsak podeljen nasvet iz prve roke. Tisti, ki mi imate namen svetovati drugače, kot željeno in dajati neprimerne nasvete pa prosim temo raje zaobidite.
hvala in lep dan,
Onja
Pozdravljena.
Double Hair je ubistvu lasni trak, in je zaradi tega veliko manj obstojen kot podaljški, ki ste jih nosila do sedaj. Za primer vam bom napisala kar izkušnje moje sestre.
Želela si je podaljšati lase na zatilju, frizer ji je lase podaljšal tako, da je lasni trak pripel z spoji. Kak teden je bilo vse uredu, nato pa se ji je sredi službe ( kjer mora izgledati urejena) lasni trak odtrgal z njenimi lasmi vred. stvar je izgledala obupno, saj je bilo več kot očitno, da ima lase podaljšane. Stvar sva popravili vsaj 4 krat a so se njeni lasje pod težo traku vedno znova strgali.
Glede na to, da imate šibke lase vam to tehniko odsvetujem.
Raje investirajte v kvalitetne podaljške indijskega izvora, ti lasje so močnejši in se v primerjavi z europskimi lasmi ne uničijo tako hitro. Če boste lase pravilno negovali jih imate lahko tudi več kot eno leto, le prestaviti jih boste morala na 4-5 mesecev.
Moji sestri sem lase podaljšal z indijskimi in jih že eno leto zadovoljno nosi. 😉
Lepo se imejte 😉
Forum je zaprt za komentiranje.