Podaljšanje las – Balmain Double Hair – kateri salon v SLO najdlje to dela
Sem zastavila vprašanje že na forumu “nega las”, pa ga še tule, če ima morda katera že izkušnjo:
Zanima me, kateri salon v Sloveniji ima največ izkušenj s sistemom podaljševanja Balmain Double Hair ( mrežice – za pridobitev volumna, dolžine nekje 40 cm, svetli, rahlo valoviti lasje), ki naj bi bilo manj opazno po mesecu ali dva uporabe, in tudi manj zamudno kot klasični sistemi podaljševanja s keratinskimi čepki in podaljševanja z ultrazvokom.
Dosedaj sem bila uporabnica klasičnega sistema podaljševanja Hair Dreams. Preizkusila sem tudi že ultrazvočni sistem, ki pa se pri tanjših laseh ne obnese najbolje – prameni začnejo prehitro izpadati.
Ker se barvam tudi sama doma (približno na 14 dni – uporabljam blond odtenek barve), vseeno nosim podaljške brez težav, vozlanja in kepanja cca 6 mesecev. Zanima me, ali se lahko pri uporabi Balmain Double Hair tudi brez težav barvam doma – ker nebi ravno vsakih 14 dni hodila v frizerski salon, če to ni potrebno. Prosim tudi za informacijo o ceni – koliko ste za to plačale
Vnaprej hvala in lp,
Jutka
stevardesa,
hvala za odgovor – če prav razumem imaš ti 75 kom čopkov Balmain,kar je isti sistem, ki ga imam jaz sedaj – le od proizvajalca Hair Dreams.
Sprašujem pa za tiste 9 cm mrežice, ki jih pritrdijo na tvoje lase le s cca. 4 keratinskimi spoji. Da bo bolj razvidno, kaj mislim, prilagam link:
Lp,
jutka
Jutka in kako se potem češeš z temi mrežicami? mislim da je to še slabše kot čepki.Sama si podaljušujem lase ze 4 leta in že čepki so moteči, ker si ne moreš z roko skozi lasišče, da bi pa mela to mrežico not? mislim, da je to totalno ne fiksno, prav tako kako izgleda če imaš lase spete?
pri čepkih se sploh ne vidi nič. Nevem no?
Silver_Lady,
je bistveno boljše, kot pri keratinskih spojkih, saj se le-ti po npr. 4 mesecih po vsakem pranju lahko že vozlajo med seboj kot “svedrčki”, ker je toliko novo narastlih las. In potem se lahko potrga kar veliko mladih lastnih las. Pri česanju je pa tako ali tako potrebno paziti pri obeh sistemih in ne česati nikoli direkt pri glavi in vedno prijeti podaljške spodaj, da ne vlečeš z glavnikom.
Sama sem imela prvič podaljšane lase pred 8. leti, nato nekaj let pavze, sedaj pa si spet podaljšujem, ker mi je enostavneje vzrdževati podaljšane lase, kot svoje, ki jih tudi nikoli ne bom imela dolgih – so preredki, preslabi, izredno tanki in in se takoj cepijo.
Pa še nekaj je: pri sistemu s keratinskimi spojki lahko ene podaljške uporabiš le enkrat; torej daš za kvalitetne na največ 6 mesecev od 50 do 100K SIT. pri Balmainovem sistemu z mrežico pa jih lahko uporabiš večkrat, saj ti jih prestavijo bližje h glavi. n vsaka taka mrežica ima “le” 4 keratinske spoje, kar nadomesti cca 10 klasičnih keratinskih spojev – in je tudi manj škode, še se ti kateri potrga.
Tudi sistem Hairdreams ima sicer ta sistem, ki se imenuje mikrolinije, in jih lahko tako prestavljaš do 2 let…..Stanejo pa okoli 150K SIT, kar, če preračunaš je tudi manj, kot vsake 6 mesecev dat do 100K SIT. To sicer velja za dolgoročne uporabnice, ki to uporabljamo npr. več kot 2 leti.
Je pa res, da npr. Nicole Kidman, Marcia Cross ( Bree iz Desperate housewifes :-)))), Monica Belucci, uporabljajo ravno podaljške na mrežici proizvajalca Hairdreams in res izgleda zelo naravno.
lp,
jutka
Forum je zaprt za komentiranje.