Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Podaljšanje

Podaljšanje

Pozdravljeni. Prosil bi,če mogoče kdo ve,iščem po internetu,pa tega kar me zanima ne najdem. Naročen sem na upravni enoti,za zamenjavo starega vozniškega dovoljenja(roza),za novega.Na starem(roza) imam veljavnost do 2042 leta. Zanima me,če bo na novem vozniškem ta veljavnost ista,ali ne. Hvala Vam za odgovor.

Ne, novo bo veljalo 10 let, potem ga boš moral spet menjati. Nova slika, nova kartica, plačilo takse. Ne bo pa kakega testa.

Tudi če bi bila, se loleki lahko kadarkoli spomnijo, da te oberejo za denar, ker boš moral, čim se ONI spomnijo, zamenjat novo novo novo in še bolj novo vozniško

To roza velja še do konca leta, ali celo malo več. Meni se ne bo nič poznalo. Sedaj imam do 2033, po novem pa 10 let.)

Hvala lepa Vam za odgovor. Čez 10.let bom imel 70.let,če jih bom sploh doživel. Tudi,če jih bom,mi verjetno ne bodo podaljšali. Hvala.

Roza dovoljenja so bila praviloma do 80. Leta starosti. Novo bo do 10 let, cena 20 evrov.

Ne vem, zakaj je v dobi digitalizacije potrebno za uporabo v Sloveniji. Saj so podatki, do katerih itak dostopamo preko euprave. Tudi policija vedno preverja tam. Le nepotrebna birokratizacija in stroški. A se ne gre ta država neke silne digitalizacije in meče vanjo denar?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close