Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitniško naselje Bučanje

Počitniško naselje Bučanje

Ali ima kdo informacijo kako dobiti hišico čez poletno seznono v počitniškem naselju Bučanje na Malem Lošinju?

Bučanje je apartmajsko naselje, kjer imajo hiške skoraj vsa znana slovenska podjetja. Tako da, če poznaš koga tako.

…poklici na Pocitnisko skupnost Krsko……ker to naselje spada pod obcino Krsko!
lp

jap! ti sam pio posluši (beri)…. če že ne poznaš nobenga, ki bi tam hodu prek firme (ampak je itak težko dobit hišco, ker si jo najprej rezervirajo zaposleni v firmi, pa po navadi je ne oddajajo drugim)… upam, da sm dost razumljivo napisala. ne da se mi preveč razmišljat! 😉

se mi je zdelo, da bo težko… sem namreč že vse preklicala in če ne poznaš koga od zaposlenih, ki bi hišico vzel zase, nimaš šans…. Počitniška skupnos Krško ima tudi zgolj nekaj hišic za svoje potrebe, vsa ostala so last podjetij tako, da preko njih ni mogoče nič dobit…

Kako pa je z kužki? ali so dovoljeni v naselju ?

Ali mi zna kdo povedati kakšne so možnosti kolesarjenja v tem okolišu za družine (otrok 5 let)?
Hvala.

Takole je:
– psi niso dovoljeni v naselju; hvala Bogu! – ker je naselje polno malih otrok in vozičkarjev, in si ne predstavljam, da bi kdo stopil ali povozil kakšen pasji drek oz. da bi se otrok igral ob drevesih in grmovnicah, ki so polulane od psov
– po naselju se je prijetno voziti s kolesom, prav tako na poti do Nerezin, na cesto ni za it z otrokom – cesta je ena sama – glavna do konca otoka in je kar prometna, poleg tega se težko umakneš, ker se nimaš kam
– v naselju sami Slovenci, prav takšen občutek imaš na cesti – v glavnem slovenske tablice
– komarjev ni – izvajajo zapraševanje
– voda je že topla

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close