Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitniško delo v londonu

počitniško delo v londonu

Poleti nameravam it v London in si tam kakšno delo poiskat. A je treba vizo met, al lahka kr tak na švarc kak job najdeš? če bi šel kdo zravn, ni problema, bo bolj žurka..

Ko prides v London me pokic na stevilko 07880931714, ali od SLO 00447880931714. V Londonu izide vsak dan na stotine novih malih oglasov za prosta delovna mesta. Ce imas delovno vizo, lahko lahko najdes delo v eni uri. Sicer pa malo tezje, kazni za delodajalce so izredno visoke, ce zaposlijo delavca brez ustreznih papirjev, ni izkljuceno da se najde taksno delo, je pa obicajno tudi slabse placano. Do delovne vize je tezko priti, imamo pa skovenci to sreco, da imamo podpisano pogodbo EEA Association Agreement, ki nam omogoca, da se lahko samozaposlimo. Postopek je dokaj hiter indokaj poceni. Potrebo je registrirati limited podjetje in se kot direktor samozaposliti v podjetju. Ko imas urejen self-employed status ni vec tezav dobiti dela, seveda kot contractor. Sam sem zaposlen v taksnem podjetju ki registrira limited podjetja in vodi racunovodstva za njih, zato vem kako postopek izgleda. Boljsa, hitrejsa, lazja in cenejsa moznost je pridobitev studentskega statusa, studentske vize. Ta pa se pridobi, ko se vpises na tecaj /kakrsenkoli/, ki traja vec kot 15 ur na teden in najmanj 36 tednov. Taksni tecaji stanejo okoli 2000 evrov, no kot student pa imas tudi pravico do zaposlitve. Mesecna placa tu znasa okoli 2000 evrov, torej prvi mesec imas strosek pokrit. V taksnem primeru se izplaca priti vsaj za tri mesece.

Premisli in me neprimerno poklici, ko prides sem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close