Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitniška prikolica čet poletje v kampu

počitniška prikolica čet poletje v kampu

Zanima me kako zaračunavanjo če npr. pripelješ počitniško prikolico v kamp v začetku julija in jo imaš stacionirano do konca avgusta? Ali za cel čas plačaš znesek za prikolico + elektriko, za ostalo pa po dnevih in številu oseb?

Hvala.

Moja šefica na Hrvaškem plača 5000 €. Se mi zdi, da je to nek pavšal.

imaš pavšal, odvisno od kampa do kampa koliko znese in kako dolgo je odprt kamp.
5000 Eur je pa mal huda:)

poglej, to ni pavšal, kajti pavšal pomeni da pripelješ nekje maja in je v kampu do septembra ali se dalj, odvisno od kampov kako so odprti. Kar sprasujes ti pa je enako kot za tiste, ki so le 14 dni..razlika je le v tem, da boste vi dalj časa in razlika je tudi, da če je prikolica prazna, da greste vi vmes kaj domov, se plača nekaj manj, ker vas fizicno za tiste dni ni tam, koliko pa je od kempa do kempa odvisno, oglej si cenik kampa v katerega mislite it!!

To mi je čisto jasno, da to ni pavšal. Zanima me ali lahko prikolica stoji v kampu dva meseca in plačaš pač po ceniku za prikolico, potem pa plačaš posebej za osebe recimo samo vikendi?
Se pravi:
prikolica – 62 dni x cena za dan za prikolico

osebe pa sproti – npr3 osebe x cena po osebi na dan x 7 dni + naslenjič spet npr. 5 oseb * cena po osebi na dan x št. dni

Ali je to tako?

Ali v bistvu plačaš za čas, ko je prikolica prazna samo ceno za prikolico na dan?

Ne. V večini kampov je posebna tarifa za prazno prikolico ipd. ki pokrije nekje ceno za prikolico in ene 2 osebi.

ŽivjO!

Predlagam ti da pogledaš nekaj cenikov kampov na internetu.
Ko smo mi iskali kamp, sem večkrat zasledila postavko
zasedana parcela brez ljudi (ne vem kako so to natančno u hrvaščini poimenovali).

cena je bila več kot cena prarcele …
primer: http://www.camping-simuni.hr/files/File/cjenik_2008_u.pdf

Takrat ko te ni plačaš rezervacijo (znesek ni majhen), ostalo plačuješ normalno, št. oseb, taksa, prikola,voda, plin ali elektrika,avto….
Vsekakor plačaš rezervacijo, ki znaša več kot če si v prikolici ti.

Ceneje te pride pavšal in imaš prikolico tam od aprila do oktobra za 2000€ (toliko smo dali mi).

Svetujem: Prikolico postavi prvi dan dopusta in jo na koncu dopusta pelji domov.

Kupil sem počitniško prikolico in nevem v kateri kamp bi jo peljal. Najraje nekam na Ugljan ali Pašman ali v tisi okolici, lahko tdui na kopnem. Rad bi jo imel v kampu celo leto. Mi lahko kdo priporoča kakšen dober privat kamp z malo ljudmi in bližino plaže? Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close