Najdi forum

počitnice

Danes smo smučali samo dopoldan,malo prej pospravili in smo doma. Kako ste vi preživeli počitnice? Vreme je bilo skoraj povsod čudovito!

Mi smo hodili vsak dan nekam na Krvavec,Sorco,Cerkno.Danes smo ostali doma,nam je že žal ! Jutri gre mož o otroci na Cerkno, jaz pa bom pripravljala že…..za naslednji teden za šolo pa te stvari.

kakšne počitnice?

pa sej je že cel teden šola. a mar ne??????

Eni en teden, drugi drug….

A boš referate delala in pisala obnove za domače branje? : )

Bom !!

Tudi jaz jo bom naredila !:). Njur-njur…pa ti: kako si preživela počitnice?? ! Če jih nisi- zakaj se tukaj “oglašaš”?!

To kar sem rekla….

…o referatih in takih …res ne vem,kaj te moti,če kdo napiše,kje in kako je bil!!

En teden v Kranjski gori ! Super ! Več ne upam 😉

Joj ste tečne. Čimprej v službo,očitno vam počitnice škodijo.

Oglašajo/mo se tiste,ki smo bile z otroci na dopustu. Je kaj narobe ?? Če ti komaj čakaš ponedeljka,poglej še malo TV,preberi kaj in v posteljo-pa bo ponedeljek.Mislim,da tisti,ki smo včeraj ali danes prišli iz dopusta,tega ponedeljka ne čakamo ravno z velikim vesenjem. Vsaj meni,mogoče se bo še katera oglasila, te počitnice čisto nič niso škodile.
Ti jih pa vzemi naslednji teden, pa bo

Res, ful smo se dobro imeli, nasmučali,nahecali, otroci uživali. Škoda,da je konec!! Danes moram še… Ah ,ja sem brala, ne smem pisati obnove :)) 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close