Najdi forum

počitnice

Zanima me kam ste vpisali otroke čez poletje oz. počitnice ( kolonija , tabori…)Prosila bi vas za nasvet saj imam hčerko staro 6 let in me zanimajo tudi cene za take dejavnosti.Hvala vsem.

Jaz pri hčerinih šestih letih še nisem razmišljala v to smer. Najpomembneje mi je bilo, da smo šli skupaj na družinski dopust, veliko je bila pri eni in pri drugi babici, tam pomagala na kmetiji, se ukvarjala z živalmi,… Ne vem, moje subjektivno osebno mnenje je, da 6 let star otrok še ne sodi v razne tabore, kolonije ipd.

Čim več bomo skupaj.

Ja, to se dobro sliši, ampak…..kaj pa če ni babic in dedkov na voljo?? Jaz se bom s tem problemom ubadala prihodnje leto in me je že sedaj groza, kam z otrokom čez počitnice (babice in dedki so vsi še v službi).

Ko je bila naša v prvem razredu (oz. ga je končala), so imeli pri nas urejeno dnevno varstvo z raznimi aktivnostmi čez počitnice preko šole in vrtca. Kar nekaj staršev brez dedkov in babic se je tega posluževalo.

No, to je super…kako je s tem pri nas, žal ne vem, je pa ideja odlična.

Ja, tudi meni se je zdelo dobro, da so se tega lotili. Je pa sodelovalo tudi lokalno Društvo prijateljev mladine, ki je skrbelo za raznolike dejavnosti, piknike, delavnice, sprehode,… Pa še brezplačno je bilo! Otroke so starši zjutraj pripeljali in popoldne prišli ponje. Za dva otroka vem, da sta bila zelo zadovoljna, smo s starši prijatelji in so stvar fajn pohvalili.

No, ne vem iz kje si? Če živiš v Lj. je v župniji Rakovnik organiziran oratorij- (delavnice, vsaj 10 vrst) za otroke. Tudi za najmlajše. Odvija se 3 tedne v juliju.

mi se pridno poslužujemo varstva preko ljubljanske ZPM. Otrok je zadovoljen, 1700 na dan lani pa tudi ni tako grozno velik strošek za animacijo, varstvo in prehrano. Vsaj v primerjavi z ostalimi tabori.
Tudi na 10dnevnem letovanju je bil otrok brez težav že takoj po 1.razredu.

Za otroke v Ljubljani je dobro poskrbljeno na Društvu IZIDA. Med poletnimi počitnicami imajo več tednov počitniškega varstva, vsak dan od pol osmih zjutraj dalje. Otrok je lahko pri njih do pol petih popoldne, da starši v miru opavimo svoje delo. Moj otrok je bil pri njih po pet ur dnevno, ker nismo potrebovali celodnevnega varstva. Vsak dan imajo razne ustvarjalne delavnice, gredo tudi na bazen, veliko so zunaj. Cena je bila lani 10.000 SIT za cel teden, če pa je otrok imel tudi kosilo, je bilo treba doplačat 600 SIT na dan. Letos je verjetno nekaj podobnega. Poglejte na njihovo spletno stran: http://www.izida.si. Zelo priporočam!

http://www.ranc-mrcina.com/tabori.php

glede babic in dedkov: moja teta je vsako leto vzela 14 dni dopust zato, da je bila z vnučki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close