Najdi forum

počitnice

Kam bi se lahko odpravili dve deklici nad 25 na dopust?

Odvisno kaj pričakujeta od dopusta , zabava, sproščanje?

Bolgarija-Romunija-Poljska-Grcija-Spanija-Turcija-Tunizija-Egipt to so samo bliznje destinacije, drugace pa brez konkretnih vprasanj ne mores dobit boljsega odgovora …

refosk: Razmišljali sva ravno v tej smeri Bolgarija – Turčija – Grčija – Tunizija – Egipt. Radi bi šli z letalom, za 1 teden do 10 dni, v drugi polovici julija. Ob vsem tem bi se radi imeli lepo, kaj videli in pa seveda tudi žurali. Potrebujeva oddih v pravem pomenu besede. Ali je katera od teh željenih destinacij posebej priporočljiva?

No bil sem v Romuniji ( v Bolgariji je bila moja zena ), Tuniziji in Egiptu. V Turciji sem bil samo v Istanbulu. Spet je odvisno kaj tocno zelite od dopusta za pocitnikovanje je izredno lepo v Bolgariji in Djerbi, ceprav v koncni fazi nimas kaj pretresljivega za videti. Ce pa zelite se kaj videti potem je najboljse Tunizija in Egipt. Meni osebno je bilo najlepse v Egiptu. Super morje , poceni pa se dosti ( najvec od vseh destinacij ) je za videti, tako da jaz bi svetoval Egipt in sicer za golo pocitnikovanje Sharm el Sheik, za kaj tudi videti pa Hurghada, ker je blize Luxorju kamor se lahko potem odpravite na 1 dnevni izlet.
Romunija je tudi izredno lepa, samo ce ne greste z lastnim prevozom je malo tezje kaj videti na sami obali pa je bolj tako … sicer bi lahko bilo lepo toda vidi se da je se balkan in je plaza pescena toda kar precej umazana ( ogorki, ostanki hrane itd. ) … je pa zato najcenejsa destinacija od vseh.
V Tuniziji je tudi lepo ceprav so plaze 100x lepse v Egiptu kot v Tuniziji. Precej je za videti tudi v tuniziji jaz sem bil tam 1 teden safari po Tuniziji , zelo lepo ni pa primerno za pocitnikovanje !

refosk: Ali je primerno izbrati za te destinacije last minute variante ali je boljše že prej rezervirati?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close