Počitnice z moževo družino
Z možem sva poročena 15 let. Imava dva otroka. Njegova sestra ima otroke iste starosti.
Možu in sestri je pred dvema letoma umrl oče.
Sedaj je tašča sama
Dinamika naših počitnic je sedaj takšna, da smo 2 tedna preživeli skupaj s taščo na vikendu na morju, ki so ga po očetu podedovali oni trije
Tašča ni napačna. Ima pa svoje muhe kot vsak
Strinjala sem se v ta del dopusta, da bi s tem tudi delali družbo tašči. Čeprav bi si sama seveda želela, da smo sami z možem in otroci
Strinjala sem se s tem, pod pogojem, da pa vendar počitnikujemo en teden nekje sami kot družina
Tega sedaj ne bo, ker si je moževa sestra zaželela, da gremo spet skupaj na ta vikend, da bojo otroci imeli družbo
Sedaj se z mozem samo še kregava, dejansko no, niti to ne več, ker sva se nehala pogovarjati. Ker je pristal, da gre z njimi, jaz pa itak vso njegovo familijo menda sovražim. In da želim preprečiti, da se otroci medsebojno zabavajo.
To ni res. Samo želela bi si svoj prost cas preživeti sama z mojimi.
To je sedaj ze drugo leto tako.
Ne vem več kaj naj. Povsem sem potrta. Spregledana.
ja ttvoj mož ima prav. ti si inkluzvina posesivna ne zrela luzerka. saj če boš svoj, post šeenkrat prebrala, boš videla da imam prav.
preberi?!! To ni res. Samo želela bi si svoj prost cas preživeti sama z mojimi.
to so tvoje besede. ti si želiš preživet svoj prsot čas, z tvojimi otroci.
otroci niso tvoji, še majn pa od države. razumeš ti to? otroci so pod tvojo vzgojo do 5 leta. naprej pa vzgaja OČE. ti pa imaš čas sodelovat in se strinjat. komentirat ampak odloča ATA- tvoj mož. NE – TI.
poglej se spaka. debela si sigurno. al pa fsaj nisi v formi. in sama odločaš, kaj boš dala v tvoj gopec smrdljivi. pa še to nisi zmožna kontrolirat.
ti si živčna, ker nisi ti glavna. ti bi rada na dopustu , ukazovala. to je resnica. da si en bomo mazali oči.
kot je mož rekel, ne maraš jih- ker izpostavijo tvojo umsko zbalodo. ker ne morep bulat moža in frocov, ko so drugi ljudje zraven. in zato tudi verjetno mož, to počne. ker, te ne želi gledat. poglej, če jaz iz tvojega zapisa vidim da si inkluzvina luzerka. da si nedojebana feminsitka. vzgojena v moderno žesnko.
še dobro da je mož pamaten. in dodatn dokaz, da si nezrela je, da sene pogovarjaš!! ker se kujaš, kot mala punčka, oddoma navajena. ker nisi imela doma močnega očeta, k ibi tvojo lezbično mamico luzerko usekal pa tebe normaliziral. ti si feminsitka in to je fsa problem. in ostali to vedo.
saj ti če bi bila normalna, pa nisi, bi imela itm 13. lepo ritko, bi nosila g string tanga. mali modrc gor pa bi šla z možem z kolesom, rolerji, po svoje. po domače. se fukat nekam.
samo s teboj je pač nemogoče. ker si luzerka prasica levičarska.
tebi se gre za oblast in kontrolo. nič druzga. občutek imaš da zgubljaš. zgubljaš pa zato , ker si luzerka. to jeresnica fsega. ti rabiš terapijo , moškega.
Tina832, 04.08.2025 ob 13:31
Z možem sva poročena 15 let. Imava dva otroka. Njegova sestra ima otroke iste starosti.
Možu in sestri je pred dvema letoma umrl oče.
Sedaj je tašča sama
Dinamika naših počitnic je sedaj takšna, da smo 2 tedna preživeli skupaj s taščo na vikendu na morju, ki so ga po očetu podedovali oni trije
Tašča ni napačna. Ima pa svoje muhe kot vsak
Strinjala sem se v ta del dopusta, da bi s tem tudi delali družbo tašči. Čeprav bi si sama seveda želela, da smo sami z možem in otroci
Strinjala sem se s tem, pod pogojem, da pa vendar počitnikujemo en teden nekje sami kot družina
Tega sedaj ne bo, ker si je moževa sestra zaželela, da gremo spet skupaj na ta vikend, da bojo otroci imeli družbo
Sedaj se z mozem samo še kregava, dejansko no, niti to ne več, ker sva se nehala pogovarjati. Ker je pristal, da gre z njimi, jaz pa itak vso njegovo familijo menda sovražim. In da želim preprečiti, da se otroci medsebojno zabavajo.
To ni res. Samo želela bi si svoj prost cas preživeti sama z mojimi.
To je sedaj ze drugo leto tako.
Ne vem več kaj naj. Povsem sem potrta. Spregledana.
Kaj kompliciraš? Greš po svoje in to je to!
Drugo leto TI splaniraj skupni dopust s taščo. Jaz bi tako, da bi bili vi 1 teden s taščo, 1 teden naj pa pride še moževa sestra z družino. Tretji teden greste vi npr v hribe za en teden, tašča pa ostane še en teden s sestrino družino.
To začneš planirati in dogovarjati JANUARJA, ne pa biti užaljena avgusta!
Anonimno 3469, 04.08.2025 ob 13:48
ja ttvoj mož ima prav. ti si inkluzvina posesivna ne zrela luzerka. saj če boš svoj, post šeenkrat prebrala, boš videla da imam prav.
preberi?!! To ni res. Samo želela bi si svoj prost cas preživeti sama z mojimi.
to so tvoje besede. ti si želiš preživet svoj prsot čas, z tvojimi otroci.
otroci niso tvoji, še majn pa od države. razumeš ti to? otroci so pod tvojo vzgojo do 5 leta. naprej pa vzgaja OČE. ti pa imaš čas sodelovat in se strinjat. komentirat ampak odloča ATA- tvoj mož. NE – TI.
poglej se spaka. debela si sigurno. al pa fsaj nisi v formi. in sama odločaš, kaj boš dala v tvoj gopec smrdljivi. pa še to nisi zmožna kontrolirat.
ti si živčna, ker nisi ti glavna. ti bi rada na dopustu , ukazovala. to je resnica. da si en bomo mazali oči.
kot je mož rekel, ne maraš jih- ker izpostavijo tvojo umsko zbalodo. ker ne morep bulat moža in frocov, ko so drugi ljudje zraven. in zato tudi verjetno mož, to počne. ker, te ne želi gledat. poglej, če jaz iz tvojega zapisa vidim da si inkluzvina luzerka. da si nedojebana feminsitka. vzgojena v moderno žesnko.
še dobro da je mož pamaten. in dodatn dokaz, da si nezrela je, da sene pogovarjaš!! ker se kujaš, kot mala punčka, oddoma navajena. ker nisi imela doma močnega očeta, k ibi tvojo lezbično mamico luzerko usekal pa tebe normaliziral. ti si feminsitka in to je fsa problem. in ostali to vedo.
saj ti če bi bila normalna, pa nisi, bi imela itm 13. lepo ritko, bi nosila g string tanga. mali modrc gor pa bi šla z možem z kolesom, rolerji, po svoje. po domače. se fukat nekam.
samo s teboj je pač nemogoče. ker si luzerka prasica levičarska.
tebi se gre za oblast in kontrolo. nič druzga. občutek imaš da zgubljaš. zgubljaš pa zato , ker si luzerka. to jeresnica fsega. ti rabiš terapijo , moškega.
Zato pa so otroci danes tako slabo vzgojeni, ker jih vzgajajo očetje…..
jaz vidim tukaj veliko rešitev za vašo familijo. Prva je, da za tretji teden pustiš otroka pri tašči na vikendu, ji daš 200 evrov za hrano, vidva z možem pa gresta za ta teden sama nekam (v hribe, v Pariz, križarjenje, v Prago ali kamorkoli in se imata fino). Pogoj seveda je, da mož sploh še hoče biti s teboj, najbrž bi ga namamila s seksom, če ne drugega. Če boste pa ostali na vikendu, pa začni uživat. Stara najbrž itak komaj čaka, da streže spredaj in zadaj, tako da ti lahko lepo zjutraj vzameš brisačo in sončno kremo in odmagliš na eno osamljeno plažo, drugič se odpelješ s čolnom, tretjič greš v kakšno mestece na izlet in tako naprej. naj tašča in svakinja kuhata in animirata otroke, ti pa uživaj. obleci kakšno seksi zadevo in lepo spočita zapeljuj moža, z otroci se igraj in nič ne teži. Naj jim drugi postavljajo omejitve, ti pa jih pitaj z nutelo na belem kruhu. pa sestrinim otrokom kupuj tono sladoleda>
Anonimno 2196
otroke vzgajajo inkluzvine mentalno motene ločenke. samske mamice, ki o večen žrtve. leve fašiskte. luzerke rdeče prasice. feministke ugabnice ničvredne.
zato je tako. če bi atek iimeli besed zraven v tej ugabni lgbt levičarski sloveniji, teh ugabnni nagnusni levičarski ultra pedofislki umsko bolani republiki. sloveniaj je komunistična ,pedofilska, incesnta femisntična zafikasna rdečelasa klovnoska, ultra marxistična ugabna posrana republika. nič druzga.
babe ste krive. da je tko. ugabne levičarke.
mijav mijav, 04.08.2025 ob 14:21
jaz vidim tukaj veliko rešitev za vašo familijo. Prva je, da za tretji teden pustiš otroka pri tašči na vikendu, ji daš 200 evrov za hrano, vidva z možem pa gresta za ta teden sama nekam (v hribe, v Pariz, križarjenje, v Prago ali kamorkoli in se imata fino). Pogoj seveda je, da mož sploh še hoče biti s teboj, najbrž bi ga namamila s seksom, če ne drugega. Če boste pa ostali na vikendu, pa začni uživat. Stara najbrž itak komaj čaka, da streže spredaj in zadaj, tako da ti lahko lepo zjutraj vzameš brisačo in sončno kremo in odmagliš na eno osamljeno plažo, drugič se odpelješ s čolnom, tretjič greš v kakšno mestece na izlet in tako naprej. naj tašča in svakinja kuhata in animirata otroke, ti pa uživaj. obleci kakšno seksi zadevo in lepo spočita zapeljuj moža, z otroci se igraj in nič ne teži. Naj jim drugi postavljajo omejitve, ti pa jih pitaj z nutelo na belem kruhu. pa sestrinim otrokom kupuj tono sladoleda>
TO, mijav mijav, je prava beseda.
Meni je pa vsec, da imajo otroci pristne stike z bratranci in sestricnami.
Jaz z mojimi imam, smo odrascali skupaj in se danes se druzimo.
Moz s svojimi enako, prijateljujemo s temi druzinami ze 30 let.
Vsec mi je, da imajo tudi najini otroci pristne stike s svojimi bratranci in sestricnami, pa s staromi starsi tufi, se mi zdi, da to bogati njihovo zivljenje.
Če se imajo vsi fino, otroci, mož, sestra, tašča, je odgovor enostaven – prilagodi se. Zakaj bi kvarila dopust vsem ostalim. Bi bili mož in otroci bolj zadovoljni če bi bili kje sami s tabo? Verjetno ne, ker drugače bi še kdo drug izrazil to željo. Sprosti se, uživaj v brezplačni namestitvi, pa pojdite v kakšne toplice ali kamorkoli sami za kakšen teden v juniju, septembru, da bo tudi po tvoje.
Mož bi s tvojimi šel nekam na dopust ali več dni bil nekje z njimi skupaj (mogoče na obisku pri njih doma, če niso blizu doma)? Ponavadi je tako (in to so ponavadi sinkoji), da mora žena svoj prosti čas in dopust deliti z moževo družino in biti morda nesproščena ker niso sami kot družina na dopusti…po drugi strani pa mož ne zdrži biti dve uri na obisku pri njenih 1x na mesec. Žal je marsikje tako…in tako se krhajo odnosi, ker so vsi drugi bolj pomembni, kot lastna družina. Bratranci in sestrične se lahko družijo tudi drugače in ne mus samo na morju na dopustu, kjer si mogoče zaželiš da si lahko 100% sproščeni…čim je že nekdo drug zraven se ti procenti znižajo.
jaz bi šla na dopust in pustila, da strežejo spredaj zadaj meni otrokom in možu
zjutraj poješ, spiješ svojo kavo, vzameš brisačo in knjigo in odmagliš na plažo in te ni do večerje
ko so otroci lačni jih napotiš k ateku ali pa naj gredo v app kaj iskat
v trgovino ne hodiš
najbrž nas naslednje leto več ne bodo povabili
Če se zazreš globoko v sebe so se vsi imeli fino. Otroci so imeli družbo, ata je užival, ker so se tri ženske med sabo šle, katera je boljša gospodinja in mi ni bilo potrebno s prstom mignit pa še mogoče je imel svaka za družbo.
Tašča in svakinja sta itak bile na svojem teritoriju.
Edina, ki ji ni bilo ok si bila ti, ker nisi mogla izkazovat svoje vloge alfe samice ampak si se morala postavit na dno krdela.
Forum je zaprt za komentiranje.