Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice v termah banovci

počitnice v termah banovci

razmišljamo da bi preživeli letos 1 teden počitnic v termah banovci,
imamo eno 9 letnico, želimo sicer malo animacij( upam da je tega kaj),
malo miru, malo sprehodov in prijaznost.

bomo bili zadovoljni?
hvala ker boste delili vaše izkušnje

Boste. Mi hodimo tradicionalno tja za Veliko noč in sigurno še 1x proti koncu poletja… vedno zelo zadovoljni. Imamo pa skoraj 9-letnico in 5-letnika.
Za animacijo poskrbijo, tudi miru je veliko, pa izletniških točk. Če vzamete s seboj kolesa, boste sploh lahko veliko prekolesarili.

Če boste imeli čas, je super izlet na Bukovniško jezero, kjer so energetske točke za različne bolezni in tegobe- res priporočam.

Lp

http://vancka.moj-album.com/

Da ne bom naredila preveč reklame, ampak ker ne maramo masovnih toplic ala Čatež in terme 3000 in ker so otroci še mlajši, po naših izkušnjah so to daleč najboljše terme z odlično tematsko animacijo za otroke. Skoraj vsak večer pa imajo za tiste otroke, ki se čez dan ne “uničijo” do konca v hotelu tudi kino za otroke. Nam je kompleks zelo všeč, ker je manjši in imaš bolj domač občutek.
Mi hodimo v času zimskih počitnic, sedaj gremo poleti, šli bomo tudi za krompirjeve. Imamo 2 osnovnošolca v prvi triadi.
Prilagam link do opisa programov in s cenami – poglej 6.stran pdf cenika-programi za družine 2009:

Zaposleni so zelo profesionalni in prijazni, animacijska ekipa za otroke je 1A s črtico, le malce se morajo na začetku otroci navaditi na narečno govorico :-))) – Da razmejo :-)))

Prehrana je pa tudi zelo obsežna in odlična, sproti nosijo sveže, da ne stoji v pogrevalnih posodah cele ure, na izbiro imaš, kar ti srce poželi – od bio in eko kotička, do pravih slovenskih pojedin.

Bili tam dva vikenda nazaj. Bilo je super.

Sobe v hotelskem delu so malo manjše, a imajo klimo. Sobe v hiškah so kanček večje, a brez klime. V pritličju imajo manjšo verando, v nadstropju je balkon. Povsod je sušilo za perilo, ampak brez klinčkov. Povsod dobiš haljo.

Hrana odlična, igral kar nekaj. Malo zna bit problem parkiranje.

Žal peskovnik ni bil čist, ampak vi ga najbrž ne rabite.

Obvezen je obisk mlina na Muri v Veržeju, kjer prodajajo taboljšo moko.

Odločitev je prava. Dobiš vse to, kar si napisala. Za otroke banovski gusarji… začne se že z jutranjo telovadbo, da mami in oči lahko še malo pospita 🙂 🙂 Sprehodi, kolesarjenje, mir…

Mi se še vrnemo, zagotovo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close