Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice s psom

počitnice s psom

Ker se bi lahko zgodilo, da poleti ne bomo imeli kam dat psa, bi ga vzeli s seboj na dopust.

Ima kdo kakšen predlog oz. izkušnjo kje so živali dobrodošle oz. lepo sprejete. Lahko je to kamp, app., soba,…. Seveda ciljamo proti morju, v mislih imamo tudi Korziko, Grčijo. Če pa kdo ve za kakšen kraj na Hrvaškem, tudi OK. Da se prav razumemo – želimo dopust, kjer lastnikom ne bomo v breme zaradi psa. Imamo pa lepo vzgojenega in prijaznega psa, ne laja, ne grize in zelo prijazen do otrok – zlati prinašalec.

Vsak nasvet dobrodošel.

Bolj breme kot korist, premisli. Daj raje v zavetišče.

http://www.pes.si/index.php/kam_s_psom_na_pocitnice

Na zgornjem naslovu imaš ducat naslovov možnega počitnikovanja s psom.
Družina smo bili lani v hotelu Zlatni lav na Cresu. Glede na turistično ponudbo so večinoma dobrodošli psi do 10kg.

Srečno

Kuža gre z nami na dopust, neminovno!
Takšno izjavo “Bolj breme kot korist, premisli. Daj raje v zavetišče.” lahko napiše samo nekdo, ki nima psa ali pa ne živi v tesnem sobivanju z živaljo.

No, morda pišem malo v afektu, ker me je prej omenjena izjava pogrela. Jaz imam v mislih zdravega in vitalnega psa, ki prenaša zmerno vročino.

Do zdaj smo bili s kužkov večkrat v apartmaju in enkrat v sobi kmečkega turizma (v Logarski). Letos gremo na morje v kamp in sva z možem že prav radovedna, kako nam bo šlo 🙂
Kuža gre vedno z nami!

morda kaj uporabnega najdete na naslednji povezavi:
http://www.pesjanar.si/forum/index.php/board,61.0.html

meni se najbolj zdi primeren kamp..večina jih sprejme z odprtimi rokami, mogoče samo nekaj dodatno zaračunajo..priporočam http://www.avtokampi.si kjer imajo vse cenike pa tud napisano, če kateri izmed kampov ni za ljubitelje kužkov (kot rečeno, v veliki večini so :).
se strinjam, da ga je ful težko doma pustit!
pa lepo se imejte!

Že vsa leta kampiramo s kužo… jih je kar precej v kampu :)) BIJAR na Cresu pri Osorju..
Plačati pa je treba kar fajn – 21 KN na dan – kao: “taksa za psa”…

Daisy

Zadnja stvar na svetu bi bil pasji hotel ali zavetišče – raje ostanem doma.
Bom pogledala še tale kamp na Cresu in vse predlagane naslove. Nekaj se bo že našlo, drugače bomo pa doma.

Joj, lani sem imel pokvarjene počitnice, ker sem cel teden poslušal bevskanje. Človek bi rad v miru užival morje, potem pa ….
Bom kar doma ostal ali pa poiskal kamp brez psov.

Kdo ti brani? Ostani doma. Bo več prostora v kampu.

Kamp Čikat na Malem Lošinju, je tudi prijazen do kužkov. Prav tako je tudi v kampu Stupice pri Puli. sicer pa nisem še videla da bi bili v katerem kampu prepovedani psi, sicer je pa res da se ga kr dobro plača, cena za psa je ponavadi malo nižja ali pa celo ista kot za osebo. lep dopust

Ja, ostani doma. Bo najboljše. Mirne počitnice si želijo tudi tisti, ki so potem cel dopust prisiljeni poslušati dretje otrok, pa nabijanje muzike…
Če greš v kamp, s tem pač računaš. Od vsega možnega je kakšen nedolžni pasji lajež pravi balzam.
Res, ostani doma, v veselje sebi in drugim.

Po Korziki je kar nekaj kampov kjer so psi dovoljeni le do konca junija, ali pa je predpisana max. dovoljena velikost psa.
Običajno so te omejitve napisane na internetnih straneh kampov.
Je pa fino potem ko te grozne pasje mrcine odstranijo iz kampov, da dobijo prostor deroči in nevzgojeni pamži in njihove vreščeče matere pa še kakšen objesten ata. Ti vsaj bolh nimajo.

Sem kampiral že pred petidvajsetimi leti.In je bil mir, večina je spoštovala red v kampu.

Če so sedaj v kampih lastniki psov s tako kulturo, kot so jo tu uspeli nekateri izraziti, potem pa je res bolje, da poiščem kamp, kjer psi niso zaželjeni in ni bevskanja psov ponoči.Tistim pa, ki to težko razumejo, želim, da jih nikoli v življenju ne doleti bolezen, prvi sosed pa si bo omislil glasnega psa.

Brez panike, tule smo se nekateri malo pošalili na račun tistih, ki živali smatrajo kot tretjerazredna bitja na svetu.

Neumno je, da napišeš, da si cel teden poslušal pasje bevskanje. To je eno veliko pretiravanje, saj je v kampu vseskozi en sam živ žav in je res čudno, da te je zmotilo samo pasje bevskanje.

Bevskanje, govorjenje ali dretje pijancev – ali ni vseeno?

Resnično zabavno je prebirati poste v katerih se “pametni ljudje” prepirate, kdo je v kampih glasnejši otroci ali psi in kdo je bolj vzgojen otroci ali psi.
Poudaril bi rad, da ste bili vsi tisti, kateri danes kot odrasli primerjate otroke z psmi, prav tako enkrat glasni (in nevzgojeni) otroci in ste bili potem takem primerljivi z psmi (saj sami tako pravite)!!!!

kaj je že bil začetek posta?

mi smo bili lani v kampu Ježevac na Krku. Kamp je prijazen do psov.
imajo koše za pasje iztrebke in celo poseben tuš za pse.Mi gremo letos ponovno v ta kamp

Mi imamo našo kužico povsod s sabo, bili pa smo na Korziki in sicer selili smo se po kampih po celotnem otoku.( So zelo lepo urejeni ) Ne vem pa kako je z omejitvijo teže po določenih kampih,ker je naša bolj male sorte 🙂 Potrebno pa je doplačati, ampak saj vseeno, saj je družinski član ane 😉

Ne razumem, kaj bi rad povedal?

1. Ne piše se “S PSMI” ampak “s psi” – da te malo popravim;
2. Le kje si na tem forumu prebral, da kdo primerja otroke s psi – razpisali so se o hrupu in prosim ne obračat besed, da ne bo še kakšna socialna služba vmes skočila…

Pozdrav!

V našem privat kampu v Dalmaciji, kjer imam prikolico in jo dajem v najem ni problem imeti psa in domačini lastniki so zelo prijazni. Do morja cca. 30 m, peščeno…
Več info na zanusi@volja.net

lp

tudi v campu bijar imajo poseben tuš za kužate…priporočam!

Hvala vsem za priporočila in nasvete. Mislim, da bodo tile odgovori še komu v pomoč, ki ima podobno situacijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close