Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitnice preko uniline d.o.o

Počitnice preko uniline d.o.o

Rezervirali smo morje preko hrvaške agencije uniline. Zanima me če je kakšen že dopustoval preko te agencije in kakšne imate izkušnje? Je bilo vse o.k?

Nič bat, šla predlani preko njih. Vse ok…..prijetne počitnice….jaz komaj čakam…..ampak, kje je še junij!! 🙁

Jaz še nisem dopustovala preko njih, so pa naši poslovni partnerji. Ti lahko povem, da so zelo zanesljivi in korektni. Predvidevam, da so potem taki tudi do svojih strank. 🙂

Prvič počitnikujemo tako tako,da sem se kar malo bala. Hvala!

ola. tudi jaz sem bila v dvomih pa to moreš vse prej plačat pa tak me je kar malo strah kr gremo julija komaj zdaj pa ste mee malo pomirile!!!hvala upam da bo vredi heheh

Mi pa nismo imeli dobre izkušnje z njimi! Rezervirali smo apartma, ki nam je ustrezal, dobili smo pa čisto nekaj drugega. Seveda smo se takoj pritožili, amapk niso imeli posluha, ker je baje glavna sezona in je vse polno…
Tudi ob prihodu domov smo podali pritožbo, so se sicer opravičili in priznali napako ter ponudili 10% popusta ob naslednjem aranžmaju. Ampak mi preko njih ne bomo šli več…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close