počitnice ob Krki
Mi lahko prosim kdo priporoči kak penzion ob Krki? Za stvar se pravzaprav zanima moj oče, pa sem mu obljubila, da malo povprašam.Kaj lepega, mirnega, ne predragega (primernega za upokojenca)? Sem že brskala, pa se je težko odločit samo na podlagi naslova in telefonske številke… Izkušnje bi povedale precej več:-)
Vnaprej hvala za odgovore!
Predlog – Aktivne počitnice v Gostilni pension Les
sama še nisem bila gost čez noč, le za kosila/večerje, saj sem blizu doma.
Imajo dober sloves, primerne cene… lp
Gostilna in pension Les se nahaja sredi vasice Čatež ob Savi, ob sotočju dveh rek – Krke in Save – pod prekrasnimi Gorjanci, tik ob glavni prometnici, ki pelje od zahoda proti vzhodu. Le 15 minut hoje stran od tod, se nahaja znano počitniško središče Terme Čatež. V več kot 70. letih smo se iz male vaške gosilnice razvili v moderno gostilno in pension z bogato ponudbo in tradicijo.
Sobe:v vsaki sobi je tuš, stranišče, TV sprejemnik in telefon.
Dodatna ponudba: ob hiši stoji Lepotno-zdravstveni center Alqma, kjer si lahko privoščite sprostitev ob masaži, solariju, negi obraza in še marsičem.
Aktivnosti
Lokostrelski tečaj
Na našem poligonu vam predstavimo vznemirljiv svet starodavne veščine streljanja z lokom. Na koncu tečaja se bomo pomerili med seboj in preizkusili, kako hitra in natančna je lahko puščica.
Izlet s kajaki in kanuji
Veslanje po rekah z malo brzicami postaja priljubljena oblika rekreacije. Prav gotovo vas bo zamikalo, da bi sedli v kajak ali kanu in spoznati reko Krko čisto od blizu. Z vodniki vas popeljemo na spust po tej dolenjski lepotici.
Forum je zaprt za komentiranje.