Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice ob jezeru v Avstriji

počitnice ob jezeru v Avstriji

Živjo! Letos bi namesto morja šla za par dni po Avstriji in obiskala par jezer. Za zdaj imam v mislih Vrbsko, Baško, Osojsko in Belo jezero. Nisem pa bila dejansko še na nobenem od teh zato me zanimajo vaše izkušnje iz prve roke, če je že kdo bil. Zanima me tudi če je kje kak del, kjer se lahko kopajo tudi kužki? Na internetu ne najdem podatka.
Nasploh bom vesela kakšnega namiga kaj si pogledat v tem predelu, tudi če ni jezero 🙂

Javne plaže plačljive, privat “čolnarne” so samo za goste določenega objekta, obala je razparcelirana na nekaj metrov široke pasove, tam je hišica na vodi, čolnarna jo imenijejo za njo pa je privat prostor za sončenje ograjen z živo mejo, psa pa gor najbrž ne boš mogla kopati na javni plaži.

V kampih, kjer sprejemajo pse, pač povprašaj, kako je s kopanjem psa. Kampi imajo svoje plaže oziroma itak mejijo na jezero, tako da ne rabiš javnih plaž, ekskluzivnih čolnarn in nevemčesa še. Kar pogumno.

https://www.pincamp.de/campingthemen/mit-hund/oesterreich?at-the-lake=1

In čisto ta prvi ima tuš za pse, torej sklepam, da se psi tam lahko kopajo.

Prav s temi jezeri nimam izkušenj, bila sem pa na nekaterih drugih. Večinoma imajo povsod urejena kopališča za dokaj nizko vstopnino (okoli 5 evrov) in z brezplačnimi parkirišči. Verjetno boš pa tudi bivala kje blizu jezera, kampi, hoteli in tudi precej zasebnih penzionov imajo svoje plaže. Kako je pa s psi, pa ne bi vedela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close