Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poceni,pa dobro?

Poceni,pa dobro?

Živjo!

S fantom sva še študenta pa nimava svojih dohodkov (nabirava med počitniškim delom) pa bi rada šla nekam na morje.Ena varianta je kampiranje,ki pa za sabo potegne še en kup stroškov ali pa kak skromen,poceni hotelček s polpenzionom.Ne bi šla kam daleč ker nimava potnega lista (nov pa je drag),v mislih imava Hrvaško obalo.

Kaj torej svetujete nekomu ki ima povprečen osebni dohodek oz. nam študentkom???

Za en teden bi reskirala največ 60.000 SIT na osebo+kar se seveda vzame s sabo!

Hvala!

Aja,termin pa imava nekje od 2.8.-14.8.

kolkr sm jaz gledala cene po internetu te pride camp toliko kakor apartma ali še dražje + če pomisliš še vse stroške o katerih govoriš z opremo in podobno….ne vem, jaz bi šla na tvojem mestu raje v apartma – ne hodi v istro, bolj greš južno, bolj je cena nižja

Cene solidnih kampov so v zadnjih treh letih res postale podobne apartmajskim – kdo ve, zakaj ?
Kolikor imam sam vpogled v cene kampov, poleg Istre najvišje na Cresu in Lošinju.
Morda je za vaju najboljša varianta manjši, solidno urejen kamp na katerem od otokov (povprašajta po ‘družinskih’ kampih).

Veliko užitkov

Odisej

Za 25€ dobiš apartma za 2 osebi. Brezveze je kampirat, če še nimata opreme.

Malo posrfaj po netu in si oglej bungalove ob Gardskem jezeru. Če imata avto, vzameta seboj še kolesa… Tudi na tem forumu je bilo že govora o tem. Če ni nujno morje…
V dnevnem časopisu sem zasledila, da društvo pisateljev Slovenije (vsaj tako se mi zdi) oddaja na Belem križu nad Portorožem prenočišča za 2500 SIT. Poglej v sobotno Delo ali Dnevnik, med malimi oglasi.
Kakšen last minute s prevozom?

Brina, midva greva u Trogir, prek agencije, 7 dni, hotel s polpenzijonom z vsemi strošku 67.000 na osebo.

Kaj pa Italija? V Benetkah imaš recimo cel kup hostlov, daleč pa tudi ni.

Lansko leto sem letovala v Malem Lošinji v bungalvoih Helios, mislim, da so cene konkurenčne odlična hrana le nastanitve so v starejših bungalovih. Pozanimajte se v agencijah h(Attlas) Priporočam.

Depandansa Istra v Umagu. (hotel Istra). od 18.7. – 22.8. cena: 45.400, 7x polpenzion in turistična taksa. V naselju Katoro. Lep kraj.

LP, ina.

Aja, to je pri turistični agenciji Bonus.

ina.

Predlagam nekoliko bolj divje kampiranje na otoku Levarnaka v Kornatih… na otok prideš s turistično barko, ki gre iz Murterja vsak dan ob devetih zjutraj… lahko greš tja tudi iz Dugega otoka… avta ne rabiš, ker tja tako ne moreš z avtom – sicer ga enostavno pustiš v marini na Murterju… na otoku so: majhen kamp in dve gostilni… kamp je zelo ugoden, ljudi je malo, ec-ji so urejeni, pa še Slovenka pomaga v gostilni… vse skupaj je zelo domače, morje čisto in skratka zelo na easy… nobene gneče in nobene panike… Vsaka dva dneva pride trajekt-trgovina, da kupiš, kar potrebuješ in v ‘konobi’ ti dajo še v hladilnik, če se tako zmeniš…
Jaz sem bila tam pred tremi leti s 4-letnim otrokom – s seboj sem imela natanko toliko, kot sem lahko nesla in verjemite, da mi nič ni manjkalo, pa še zeloo relaksirajoče je bilo… ustavljajo se jadrnice in tako…
Je zelo za relaksirat – ni pa za žurat – to je tudi res…
Upam, da bosta našla kaj za vaju

Kje to in kako se rezervira? A ta cena velja tudi od 29. 7. do 12.8.? LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close