pocenigume.si
Jaz jih kupujem tukaj, čeprav sem iz Ljubljane Nekatere gume ima absolutno najceneje v Sloveniji in to nove. Pogledal sem določene gume na obeh straneh in lasič jih ima ceneje s popustom pa še dost ceneje. Tudi montaža na alu feltne je zelo poceni v primerjavi z LJ. Pred tremi leti sem dal 2.800 sit (z novimi ventilčki vred) V lj pa bi takrat dal 7.000 sit. Že samo tukaj prišparaš za ves bencin. Pri gumah pa sem takrat prišparal še dodatnih 30.000 sit. Jih poznam kar nekaj, ki hodijo tja kupovat gume iz LJ.
Sicer se pa prej točno po telefonu pozanimaj za točno ceno s popustom vred, pa boš videl kaj se splača. Cene namreč za vse tipe gum, niso enako ugodne, vendar nisem zasledil, da bi bile katere dražje od ostalih.
Strinjam se s kolesarjem (1).
Poznam osebo, ki je kupila avto opremljen z vsemi mogočimi varnostnimi dodatki (ABS, ESP,…..), pri zimskih gumah pa izbere (naj) cenejše. Neumnost.
Zavorna pot je pri različnih modelih gum zelo različna. Razlika se meri v metrih! To pa včasih odloča al boš zgrmel s ceste ko greš na smučanje, ali boš podrl neprevidnega otroka, ki je “slučajno” stekel pred kolesa…
Navsezadnje imamo gume na vozilu (praviloma) več sezon.
kenzo, tukaj si pa mimo usekal…najprej si pristaš dobrih gum, kjer so odločilni metri pri zavorni poti, da ne zgrmiš s ceste. Drugič pa da se praviloma zimske gume uporabljajo več sezon.
A sploh veš, da zimska guma že po treh sezonah izgubi velik del lastnosti, ki jih je imela kot nova? Da se ob številnih menjavah (demontažah in montažah) tudi guma poškoduje?
Na testih se vedno merijo lastnosti gum le novih gum, nikoli pa ne starih eno leto, dveh, treh… kot jih ima večina voznikov. Vsaka nova guma je boljša, kot pa tri leta stara zimska guma! Torej ne vem kako lahko uporabljaš gume več sezon, če imajo pa toliko daljšo zavorno pot :)))
kolesar tukaj si pa malce zgrešil debato…tukaj ni govora katere gume se splača kupiti, tiste tanajcenejše ali pa tiste za katere moraš globoko seči v žep.
Vsak ima v glavi oz. je v glavnem že odločen da bo kupil določen model enega proizvajalca. In debata je, kje se da popolnoma enak model kupiti ceneje.
Namreč cene novih gum istega modela se razlikujejo pri različni vulkanizerjih tudi za neverjetnih 50 %!
To da je po treh do štirih sezonah guma bistveno slabša je seveda logično. Obrabijo se ostri robovi, slabše so lastnosti zaradi staranja materiala in še kaj…
Seveda je število sezon odvisno od prevoženih kilometrov, načina vožnje, pravilnega tlaka in še bi se našlo.
Sam praviloma menjam gume po štirih sezonah (letno delam z avtom manj kot 15.000 km)
lep dan
Jaz mislim, če kupuješ gume znanih znamk Dunlop, GY, Michelin Sava, Bridgestone…. je vsaka nova guma dovolj kvalitetna, čeprav se v ceni kar velike razlike. Razen mogoče katerih manj znanih znamk, tko kot je bil včasih tigar, ali pa recimo češke gume…
Jaz odkar je zakon o obveznih zimskih gumah, glede na svoje potrebe, živim v LJ, sem kupil edine celoletne gume z oznako M+S GY vector 5. (če bi pa kje v hribih živel, bi vejetno imel kakšne boljše zimske gume, verjetno eskimo S3). Sedaj jih bom imel že 4. zimo. Ker so se odlično obnesle, jih bom naslednjo jesen zopet kupil. Tudi jaz načeloma menjam gume na 3-4 leta odvisno od obrabljenosti. Michelinke, ki so dražje in Dunlop sem moral zaradi obrabljenosti in staranja menjati že po treh letih ob enaki vožnji in prev. km.
Jaz ko dam gume enkrat gor, te ostaneja gor do konca 3-4 leta.
Sodelavec je vedno kupil specialne zimske gume in vsakič ko je prvi sneg zapadel, ji je probal vedno na istem klancu proti urhu. tretjo sezono ni nikdar prišel na vrh, celo avto je drsel nazaj po klancu navzdol. Še isti dan je nove gume kupil iste znamke in potem brez problema prišel na vrh klanca. Ker ima zelo malo prevož. km. je lahko edini vzrok poslabšanih lastnosti STARANJE gume.