POCENI prvomajske
Zelo zelo zelo si želim malo odklopit in nekam it. (čas : 24.4. – 2.5.)
Nisem zahtevna, imam pa malo denarja in nobene žejle po bivanju 7 dni na istem mestu v hotelu, obkrožena z množico turistov. Želim se le dostopne cene, pa po možnosti NE Hrvaške. Lahko je tudi Slovenija, le predlagajte mi KAM :). Nimam ideje za enotedenski itinerar.
Vsem, ki mi boste dali ideje predloge in ideje ža vnaprej hvala!
Pojdite na izlet z avtomobilom … lahko po Italiji pa prespite vsak dan v drugem kraju, seveda za poceni zep je najbolj primeren Hostel.
Predlogov na to temo je lahko na stotine, toda za poceni izvedbo je najboljsi izlet z lastnim prevoznim sredstvom in spanje v hostlih po Evropi kjer koli razen po skrajno severnih lokacijah kjer je drazje.
Sicer sem pa jaz za prvomajske bil :
– izlet v dezele Benelux-a ( Luxemburg,Belgija,Nizozemska ) izredno poceni ce prespite v hostlih in razen v Bruslju so hostli izredno lepi, se posebej na kakem podezelju na nizozemskem.
– izlet v Skandinavijo vendar je ta destinacija drazja … ker je potreben trajekt in placilo mostov na danskem.
– izlet do Romunske obale ( izredno poceni varjanta ) … tukaj se da za malo nic denarja dobit apartma direktno ob obali.
…
Forum je zaprt za komentiranje.