Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice POCENI prvomajske

POCENI prvomajske

Zelo zelo zelo si želim malo odklopit in nekam it. (čas : 24.4. – 2.5.)
Nisem zahtevna, imam pa malo denarja in nobene žejle po bivanju 7 dni na istem mestu v hotelu, obkrožena z množico turistov. Želim se le dostopne cene, pa po možnosti NE Hrvaške. Lahko je tudi Slovenija, le predlagajte mi KAM :). Nimam ideje za enotedenski itinerar.

Vsem, ki mi boste dali ideje predloge in ideje ža vnaprej hvala!

Pojdite na izlet z avtomobilom … lahko po Italiji pa prespite vsak dan v drugem kraju, seveda za poceni zep je najbolj primeren Hostel.
Predlogov na to temo je lahko na stotine, toda za poceni izvedbo je najboljsi izlet z lastnim prevoznim sredstvom in spanje v hostlih po Evropi kjer koli razen po skrajno severnih lokacijah kjer je drazje.

Sicer sem pa jaz za prvomajske bil :

– izlet v dezele Benelux-a ( Luxemburg,Belgija,Nizozemska ) izredno poceni ce prespite v hostlih in razen v Bruslju so hostli izredno lepi, se posebej na kakem podezelju na nizozemskem.

– izlet v Skandinavijo vendar je ta destinacija drazja … ker je potreben trajekt in placilo mostov na danskem.

– izlet do Romunske obale ( izredno poceni varjanta ) … tukaj se da za malo nic denarja dobit apartma direktno ob obali.

Benelux je izredno poceni?

Ti pa maš dnarja 🙂

Jaz bi šla s kolegico. Nimava avtomobila, ki bi naju bil sposoben vozit po tujini, zato se morava zanašati na javni prevoz, ki pa je sorazmerno drag. Zato morava nekam bližje. POleti pa greva na daljšo turo. Tisto je pa že druga pesem :).

Pejta prek agencije Ilirika v Španijo-Lloret de mar…..8 dni=50.000 sit:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close