Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija poceni in kvalitetna multifunkcijska naprava

poceni in kvalitetna multifunkcijska naprava

Če koga zanima, sem pred 10 dnevi kupil lasersko multifunkcijsko napravo (tiskalnik, scaner, fotokopirec) za 35.000 sit.

Gre za nov model Samsunga SCX-4200, ki je bil letos predstavljen na CeBitu. Tiskalnik deluje odlično, zato ga priporočam vsem, ki jim niso pomembne barve.

Toner za 3.000 strani stane 16.000 sit.

lp

Ko sem sam iskal laserja sem naletel na informacijo, da imajo samsungi vgrajene čipe, ki štejejo strani (menjava tonerja, ko ta še ni prazen). Ne bom trdil, da ga ima tudi tvoj printer, ampak mene to že a priori odvrne od celotne blagovne znamke.

Kaj s tem misliš “menjava tonerja, ko ta še ni prazen”?

Če jih res stiska 3.000, naj jih kar šteje 🙂 Mislim, da bo treba barve menjat pogosteje…

Sith, dobro razmišljanje. Tako je mene odgnal Epson, ko sem zvedel, da je potreben reseter za nalivanje tinte. Naj jih imajo kar sami, pametni kupci pa bi morali takšne firme bojkotirat. Od takrat sem kupil 8 tiskalnikov konkurenčne znamke, pa moji znanci tudi kar nekaj na moje priporočilo. Prisegam na Canon, ki kljub štetju iztisov softversko kupcu, ki želi sam nalivat barve, omogoča odstranitev blokade brez dodatnih stroškov. Kupujem črnila na liter, in ta liter barve me stane toliko kot kartuša z 20 ml barve nekega jako požrešnega prodajalca kartuš(vsak naj si tega najde sam…) Vsakdo, ki si kupuje tiskalnik, naj se najprej pozanima za ceno potrošnega materiala. Ta je bistvena za ceno izpisa, ne pa cena tiskalnika!!!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close