Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poceni dopust konec oktobra?

Poceni dopust konec oktobra?

Premisljujemo o Marocu, Tuniziji, Grciji in Spaniji.

Zelimo si sonca, hotela z dobrim bazenom in vsaj 26 stopinj. Kje bi najbolj ugodno prisli skozi?

Mi gremo 25. 10. na Djerbo.
Po mojih izkušnjah je to edina destinacija, ki je blizu in ki je v tem času še “topla” za sončenje in kopanje…
LP
E.

Egipt, Turčija sta tudi destinaciji,ki sta v tem času zelo topli. Za Grčijo se bojim, da je že previsoko gor na zemljepisni širini in je v tem času že hladnjeje, kot pišeš ti.

Približno v tem času sem bila v Djerbi; bila pa sem full razočarana; sami šiki miki turisti, silikon, pa bjondice in frajerji z denarjem, brez možganov; skratka šit od šita;
nikoli več tja; ampak v tržni Sloveniji bo zmeraj dosti kandidatov …
frizerke in knaufarji WELCOME !

Ivy, kdo pa so ti šiki miki turisti?Te morda moti, da so si počitnice na Djerbi plačali z garanjem kot frizerke in knaufarji? Bi tudi ti kakšnega frajerja z denarjem, pa ti tvoji možgani to preprečujejo? Me prav zanima,kateri turistični cilj bo zdaj dovolj dober za tvojo visoko inteligenčnost.Bljak, kakšen karakter! Ampak kaj čmo- tipično za Slovence.

Še več jih je z omejenimi možgani tako kot so tvoji. VSAK gre lahko kamor koli želi, ne glede na to a so to šiki miki ali pa z majhnim iq.
Me prav jezi, da nekateri spuščate take komentarje. Pa saj Djerba ni ne vem kakšna destinacija, da bi bila samo za nekatere.

Povsod najdes vredu in cuden folk. SE strinjam, da nima smisla tako oznacevanje destinacij.

By the way…ko že tako vse kritiziraš…reče se NA Djerbi in ne V Djerbi…

Osebno bi priporočal Egipt, ki je v bližini v tem času gotovo najtoplejši, res pa je, da znajo agencije konec oktobra v času krompirjevih počitnic malo naviti cene.

Ivy pa predlagam, da namesto za dopust denar porabi za malo silikona na svojem teleščku pa se je bo mogoče v bodoče kak ostarel frajer poln cekinov mogoče usmilil in bodo kompleksi izginili, Djerba pa postala sanjski otok. Res pa je, da tudi estetski kirurgi ne delajo čudežev.

Za Rosie,
oprosti, ampak saj če si frizerka, to ni nič hudega …
Sorry, ker sem te užalila, drugače pa pojdi tja, kjer se pač najbolje počutiš …

Ivy,nisem frizerka,pa tudi knaufa ne polagam.Sicer pa mislim,da tvoj nasvet meni – naj grem tja,kjer se najbolje počutim velja zate.Ker meni ne gre prav nič na živce, če na dopustu vidim knaufarje ali frizerke.So mi všeč,tako kot ljudje vseh poklicev,barv kože,s silikonom ali brez.Je pa res,da mi niso všeč taki kot si ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close