Poceni dopust konec oktobra?
Ivy, kdo pa so ti šiki miki turisti?Te morda moti, da so si počitnice na Djerbi plačali z garanjem kot frizerke in knaufarji? Bi tudi ti kakšnega frajerja z denarjem, pa ti tvoji možgani to preprečujejo? Me prav zanima,kateri turistični cilj bo zdaj dovolj dober za tvojo visoko inteligenčnost.Bljak, kakšen karakter! Ampak kaj čmo- tipično za Slovence.
Osebno bi priporočal Egipt, ki je v bližini v tem času gotovo najtoplejši, res pa je, da znajo agencije konec oktobra v času krompirjevih počitnic malo naviti cene.
Ivy pa predlagam, da namesto za dopust denar porabi za malo silikona na svojem teleščku pa se je bo mogoče v bodoče kak ostarel frajer poln cekinov mogoče usmilil in bodo kompleksi izginili, Djerba pa postala sanjski otok. Res pa je, da tudi estetski kirurgi ne delajo čudežev.
Ivy,nisem frizerka,pa tudi knaufa ne polagam.Sicer pa mislim,da tvoj nasvet meni – naj grem tja,kjer se najbolje počutim velja zate.Ker meni ne gre prav nič na živce, če na dopustu vidim knaufarje ali frizerke.So mi všeč,tako kot ljudje vseh poklicev,barv kože,s silikonom ali brez.Je pa res,da mi niso všeč taki kot si ti.
Forum je zaprt za komentiranje.