Najdi forum

Počasen računalnik

Prosim, a mi lahko kdo pove zakaj je moj računalnik postal tako zelo počasen? Očistila sem disk (C), analizirala in mi je napisalo, da ga defragmentirati ni potrebno. Prostora na disku imam še 80%. Torej, kaj bi lahko bilo narobe? Prosim za pomoč

Hvala

snami ad-aware ali kaj podobnega, pa poskeniraj disk.
Nisi povedaka, če si kaj na novo nameščala.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Na novo sem namestila MSN messennger in winamp. Zakaj bi morala sneti ad-aware?
Hvala zaenkrat.

čao

Le namesti si ta program in ga poženi. Defragmentacija pa ni drugo
kot zlaganje datotek z vso nesnago vred, če si pa očistila disk z kakšnim
drugi programom pa povej. Ta program ali temu podoben moraš imeti
nameščen in ga vsaj enkrat na teden pognati.

Nisem mislil da snemi ad-aware z računalnika, ampak z neta in si ga namesti če ga nimaš. Mogoče sem se nerodno izrazil, pa kot je rekel pepo ga vsaj 1x tedensko poženi.
MSN in winamp nebi smela delati težav. Preskaniraj še disk z antivirus programom.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Aha, malo nejasnosti. Hvala obema za pomoč. Bom šla ravno zdaj ad-aware zagnat. …pol bomo pa vidli.
Hvala čao

Zakaj ko zaženem ad-aware mi začne skenirat in mi na koncu napiše vedno, npr. da dveh ali več stvari ne more premaknit, da naj jih sama zaprem- če ne bo šlo, pa naj ponovno zaženem ad .. . In ga še enkrat zaženem in isto. Kako bi torej lahko sama ročno to zaprla ali kaj že moram?

PRosim nasvet

Hvala

Najprej zapri vse programe, ki ti tečejo. Verjetno te sprašuje, ali naj se advare sam zažene ob naslednjem štartu windowsov. Če je tako, potem izberi da naj se in reštartaj računalo. Če ne gre, lahko poskusiš zagnati adware v varnem zagonu (safe mode)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close