Najdi forum

Počasen dolpoteg

Imam kabelski net 1536/385 kb, pa mi program BitComet slabo (počasi) vleče dol, tam do 25 kb/s (nastavljeno imam brez omejitve). Se da to kaj izboljšat, imam sploh kak vpliv na to ? Druge programe imam izključene, tako da je linija čim manj obremenjena.

Ali pa obstaja kak hitrejši program ?

Upload nastavi na 10kb/s…

Kot je bilo že nekajkrat rečeno, hitrost dlja je pri P2P programih odvisna predvsem od tega, koliko ljudi ima neko datoteko v skupni rabi, koliko ljudi od njega že vleče druge datoteke, kakšno pipco ima ta uporabnik od njega v svet in koliko ljudi se po svetu grebe za to datoteko.

Verjetno ti ne vleče 25 kb/s, ampak 25 KB/s. To je pa že kar lepa hitrost. Je pa res, tukaj moraš biti potrpežljiv. Nekaj časa je hitrost visoka, kasneje pa spet nizka…

Lp, Max

Uporabljam BitComet 0.6 in mi dol vleče konstantno nad 100KB/s, če imam upload omejen na 10KB/s, če ga pa sprostim, se mi pa hitrost dolvleke zmanjša pod 30KB/s… Imam pa Adsl-Študentski paket 1024/256…
Pogoj pa je seveda, da je dovolj seed-erjev…

Prilagam sliko, nč več jasn okol Kb in kb…

Download-a ti 34 KB/s, Upload-a pa 5 KB/s. To je kar vredu hitrost. Je pa res odvisno koliko virov ima ta datoteka, kot je rekel Koki.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close