Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pobrizg cepiva v vašem telesu deluje kot antena za oddaljeno upravljanje

Pobrizg cepiva v vašem telesu deluje kot antena za oddaljeno upravljanje

https://english.elpais.com/science_tech/2020-12-14/a-mind-controlling-vaccine-a-spanish-neuroscientist-already-thought-of-that-in-the-1800s.html

To ni neka novost v znanosti, sedaj so jo le raznorazni fetišisti po masovni kontroli popedenali do podtankosti.

Cepljeni niti ne komentirat, vi ste itak že zombiji pod zunanjim vplivom. Vaše možgane ne upravljate več vi, tako da tiho.

Še dobro, da se mi ni treba več ukvarjat z možgani, preveč dela s tem. Avtorju pa več kot očitno tudi ne, ker mu komplet manjkajo.

Za nekatere sploh ne bi bilo slabo, če bi z njihovimi/vašimi možgani upravljal kdo drug 😉

Google astronavti , google- covidologi so spet pametni, ha, ha.  Zdaj se je pokazalo, koliko psiho- motencev je v Sloveniji.

Odgovor na objavo uporabnika
Biobil, 26.08.2021 ob 11:35

Google astronavti , google- covidologi so spet pametni, ha, ha.  Zdaj se je pokazalo, koliko psiho- motencev je v Sloveniji.

Avtor več kot očitno trolla. V resnici ti izpadeš butast v takšni temi.

Res…bliip … vse… bliip … drži… bliip … in … bliip … imaš … bliip … čisto … prav!

Bliip!

Mene … bliip … imajo … bliip … že … pod … kontrolo…bliip !

rok-1, 26.08.2021 ob 11:42

Res…bliip … vse… bliip … drži… bliip … in … bliip … imaš … bliip … čisto … prav!

Bliip!

Mene … bliip … imajo … bliip … že … pod … kontrolo…bliip !

dokaz, da se je temu roku1 res dokončno sfuzlalo :D:D Ti je vzelo par minut, da si spisal to črevo??

mrna mass brain control, 26.08.2021 ob 11:20

https://english.elpais.com/science_tech/2020-12-14/a-mind-controlling-vaccine-a-spanish-neuroscientist-already-thought-of-that-in-the-1800s.html

To ni neka novost v znanosti, sedaj so jo le raznorazni fetišisti po masovni kontroli popedenali do podtankosti.

Cepljeni niti ne komentirat, vi ste itak že zombiji pod zunanjim vplivom. Vaše možgane ne upravljate več vi, tako da tiho.

Možgane cepljenih je že prej upravljala tele-vizija.

Zato pa so postali zombiji.

hahahaha874, 26.08.2021 ob 11:47

dokaz, da se je temu roku1 res dokončno sfuzlalo :D:D Ti je vzelo par minut, da si spisal to črevo??

Spremenil se je.

Ja… so pa prednosti… ker sem magneten ne rabim več stola se samo naslonim na hladilnik, zadostuje…

pa telefon ima eno črtico več na anteni…

A zemlja je še ploščata?

Res sem opazila, da se sedaj lahko povezujem z bitji na oddaljenih planetih. Z njimi sem v stiku vsako noč. Vidim, kako k meni prihaja oddaljena svetloba.

Juuuhuuu, odkar sem cepljen, mi non-stop stoji. Žena vesela, vsi veseli. Ko popusti, grem na poživitveni odmerek. Ja, in po novem se lahko sinhroniziram na vse športne kanale… brezplačno, neprecenljivo!

Je pa ja ze dolgo znano, da s prvim odmerkom dobiš čip, z drugim pa password.

Jaz recimo lahko zdaj el. rolete odpiram in zapiram na daljavo, pa parni čistilec začne spuščati dimne signale, ko grem mimo.

replika neprijavljena, 26.08.2021 ob 12:59

Je pa ja ze dolgo znano, da s prvim odmerkom dobiš čip, z drugim pa password.

Jaz recimo lahko zdaj el. rolete odpiram in zapiram na daljavo, pa parni čistilec začne spuščati dimne signale, ko grem mimo.

Aha…torej Janssen deluje brez gesla?

-misst-, 26.08.2021 ob 13:02

Aha…torej Janssen deluje brez gesla?

Jansen ima potujoči čip, ki potuje mimo živčnih končičev in upravlja motoriko.

jansen je itak na linuxu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close