Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po uradnih vladnih podatkih presegli 5.000 mrtvih zaradi Covida

Po uradnih vladnih podatkih presegli 5.000 mrtvih zaradi Covida

Ali se sploh zavedamo, koliko nepotrebnih smrtnih žrtev je že bilo?

Se ti sploh zavedaš kakšen idiot si? Že 2 leti laganja in sprenevedanja o nekem prehladu, ti pa še vedno naivni majmun.

Odgovor na objavo uporabnika
maki512, 20.10.2021 ob 21:44

Ali se sploh zavedamo, koliko nepotrebnih smrtnih žrtev je že bilo?

Misliš to zarad plandemije covid? Ja verjetno jih je še več kot 5 tisoč

Sanmi, 20.10.2021 ob 21:48

Se ti sploh zavedaš kakšen idiot si? Že 2 leti laganja in sprenevedanja o nekem prehladu, ti pa še vedno naivni majmun.

Daj povej, kje ti zivis? Da se vedno trosis neumnosti. Kako ne poznas ljudi, ki so umrli so imeli pretezki potek bolezni zaradi “enega prehlada”?

Darwin770, 20.10.2021 ob 22:00

Misliš to zarad plandemije covid? Ja verjetno jih je še več kot 5 tisoč

Preko 5.000 naj bi jih umrlo samo zaradi okužbe s Covidom. Vsaj tako trdi naša vlada na svoji spletni strani.

Ravno včeraj smo dosegli to žalostno številko.

Sevedadaja, 20.10.2021 ob 22:03

Daj povej, kje ti zivis? Da se vedno trosis neumnosti. Kako ne poznas ljudi, ki so umrli so imeli pretezki potek bolezni zaradi “enega prehlada”?

Po pravici povedano vem samo za starce v domu, ki so bili nepokretni ali bolni na smrt in ti so bili kao pozitivni in so umrli. In kaj naj si razlagam po tvoje? A je kriv kovid ali njihova bolezen in starost? Takega ubogega starca v domu bi lahko odnesel že en prepih ob odprtem oknu. Vi pa še vedno nabijate o smrtonosnem virusu. Poznam pa par cepljenih, ki so umrli, a ne trdim, da so bili zdravi.

maki512, 20.10.2021 ob 22:11

Preko 5.000 naj bi jih umrlo samo zaradi okužbe s Covidom. Vsaj tako trdi naša vlada na svoji spletni strani.

Ravno včeraj smo dosegli to žalostno številko.

Mnogo vlad je trdilo svašta pa je potem se pokazalo da je vse kar so dejali bull shit.

Zadnje čase videvam ali slišim za ljudi, ki so bolni po cepljenju proti covidu in ne od covida. No seveda je možno da zdaj imajo covid kako sceno ker so vase prejel nekaj kar pojma nimajo kaj. V trgovini pa u gostilni še pogledajo pa povohajo prden v usta dajo kar pa v ramo pa jih očitno nije briga kao bo drug pogledal oni mu pa zaupajo. Morda bi vlada lahko moj drek jim prodajala pa ga naj drago plačujejo meni pa dajo fajn odstotke. Itak bodo verjel če vlada tko reče da je fajn ta drek kupt sploh če bodo rekl da brez tega kuplenga dreka ne moreš ankamr.

svaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašššššššššššššššššššššššštttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaa

Sanmi, 20.10.2021 ob 22:14

Po pravici povedano vem samo za starce v domu, ki so bili nepokretni ali bolni na smrt in ti so bili kao pozitivni in so umrli. In kaj naj si razlagam po tvoje? A je kriv kovid ali njihova bolezen in starost? Takega ubogega starca v domu bi lahko odnesel že en prepih ob odprtem oknu. Vi pa še vedno nabijate o smrtonosnem virusu. Poznam pa par cepljenih, ki so umrli, a ne trdim, da so bili zdravi.

daj nehaj nakladi in trositi svoje anticepilske laži. Dejstvo je, da smo imeli od oktobra lani pa do marca letos, cca 3500 presežnih smrti. To je celo več, kot naj bi bilo uradno število žrtev covida pri nas v tem času. Glede na statistiko, bi je torej jasno, da so številke glede smrti zaradi Covida v tem obdobju bile blizu realnim.

Glede na to, da po marcu ne zaostajamo za povprečjem, pa to pomeni zgolj, da so ti ljudje umrli vsaj kako leto predčasno.

In ti ubožec vsemu temu še kar verjameš? Zmagec ima še kako prav, ko pravi narod je glup.

Sanmi, 20.10.2021 ob 22:43

In ti ubožec vsemu temu še kar verjameš? Zmagec ima še kako prav, ko pravi narod je glup.

Sej ne potrebujejo da je ves narod idiotski. Za gnusobo in zločine potrebujejo samo nek delež naroda, da je čist utrgan. Toj problem. Pa vse šanse imajo, da bodo imeli tisti delež ali kot se kaže ga očitno že imajo.

si se vprašal ali si tisti ubožec ki verjame lažem v resnici ti?

maki512, 20.10.2021 ob 23:01

si se vprašal ali si tisti ubožec ki verjame lažem v resnici ti?

Tisočkrat ali še večkrat. Torej Da.

Zdej pa bi bil čas, da se še vi.

[/quo

Ne verjamem jaz nikomur, a vem vseeno kaj se dogaja v resnici. In zelo daleč od tega, kar verjameš ti.

Sanmi, 20.10.2021 ob 23:06

[/quo

Ne verjamem jaz nikomur, a vem vseeno kaj se dogaja v resnici. In zelo daleč od tega, kar verjameš ti.

Ne verjamem, ker ni kaj verjeti. Vedeti je pomembno ne verjeti.

( https://forum.zurnal24.si/forum/tema/ko-morda-slepi-moderator-za-resnico-vrze-resnico-med-teorije-zarote-22402820/ )

Darwin770, 20.10.2021 ob 23:05

Zdej pa bi bil čas, da se še vi.

jaz s tem nimam težav. Kot sem dejal, samo število presežnih smrti v Sloveniji, potrjuje dejsvo, da je številka umrlih zaradi Covida cca 5000.

Jaz verjamem v številke, ki so preverljive in s katerimi je težko manipulirati. Je pa dejstvo, da vlada zadnje čase onemogoča dostop do nekaterih podatkov (o številu cepljenih med osebami v bolnišnicah in med tistimi na intenzivnih oddelkih) ter tudi manipulira s številom številu mrtvih v zadnjih dneh.

Zanikanje vplivov Covida na umiranje ljudi, pa je primerljivo z vero v ravno zemljo…

maki512, 20.10.2021 ob 23:23

jaz s tem nimam težav. Kot sem dejal, samo število presežnih smrti v Sloveniji, potrjuje dejsvo, da je številka umrlih zaradi Covida cca 5000.

Jaz verjamem v številke, ki so preverljive in s katerimi je težko manipulirati. Je pa dejstvo, da vlada zadnje čase onemogoča dostop do nekaterih podatkov (o številu cepljenih med osebami v bolnišnicah in med tistimi na intenzivnih oddelkih) ter tudi manipulira s številom številu mrtvih v zadnjih dneh.

Zanikanje vplivov Covida na umiranje ljudi, pa je primerljivo z vero v ravno zemljo…

Čakej mal lej kaj pišeš a ti sebe sploh bereš?

( Je pa dejstvo, da vlada zadnje čase onemogoča dostop do nekaterih podatkov (o številu cepljenih med osebami v bolnišnicah in med tistimi na intenzivnih oddelkih) ter tudi manipulira s številom številu mrtvih v zadnjih dneh.) 

Praviš, da manipulira potem v ostalem pa ji verjameš kot pribito. Pa kaj je s teboj.

Ravne zemlje pa tudi brez veze da omenjaš, ker očitno si tudi pri tem vse verjelo, kar se ti je povedalo. Nikoli pa si nisi vzelo čas, da bi se poglobilo v to, kaj se dogaja s to ravno zemljo in zakaj se ta pogled tako hitro širi. Ne trdim sam za ravno zemljo za globus pa tudi ne, ker tisto, kar sem v teh letih imel možnost slišati, videti se človek res lahko vpraša kaj vse je zlagano. Sem postavil enkrat tudi na tem forumu par vprašanj pa do danes niso bila odgovorjena se pa zna folk na hitr norca delat v resnici pa sam nima nobenega pojma.

Verjetno bi ti znalo odgovoriti na vprašanje, kako lahko nekdo dobi prerez zemlje po plasteh, kjer opiše na koliko kilometrih je ena plast in česa pa potem tako naprej za celotno podzemlje. In to vse ob predpostavki in uradnim podatkom, da naj bi polmer zemlje znašal, čez 6000 tisoč km, premer čez 12 tisoč km , najgljobja luknja na svetu uradno izvrtana pa naj bi bila nekaj čez 12 km, se pravi samo malo pobrskano po površju, glede na uradne podatke zemlje. Torej? Bi znal povedati pametne argumentacije za prereze. Pa ne pozabimo ob tem, da niso opisani, orisani samo prerezi zemlje ampak naj bi bili tudi za druge planete ter naravne satelite, kot jim pravijo.

Najlažje se je norca delat iz nekoga med tem ko si sam norec pa tega ne veš.

Darwin770, 20.10.2021 ob 23:33

Čakej mal lej kaj pišeš a ti sebe sploh bereš?

( Je pa dejstvo, da vlada zadnje čase onemogoča dostop do nekaterih podatkov (o številu cepljenih med osebami v bolnišnicah in med tistimi na intenzivnih oddelkih) ter tudi manipulira s številom številu mrtvih v zadnjih dneh.) 

Praviš, da manipulira potem v ostalem pa ji verjameš kot pribito. Pa kaj je s teboj.

Ravne zemlje pa tudi brez veze da omenjaš, ker očitno si tudi pri tem vse verjelo, kar se ti je povedalo. Nikoli pa si nisi vzelo čas, da bi se poglobilo v to, kaj se dogaja s to ravno zemljo in zakaj se ta pogled tako hitro širi. Ne trdim sam za ravno zemljo za globus pa tudi ne, ker tisto, kar sem v teh letih imel možnost slišati, videti se človek res lahko vpraša kaj vse je zlagano. Sem postavil enkrat tudi na tem forumu par vprašanj pa do danes niso bila odgovorjena se pa zna folk na hitr norca delat v resnici pa sam nima nobenega pojma.

Verjetno bi ti znalo odgovoriti na vprašanje, kako lahko nekdo dobi prerez zemlje po plasteh, kjer opiše na koliko kilometrih je ena plast in česa pa potem tako naprej za celotno podzemlje. In to vse ob predpostavki in uradnim podatkom, da naj bi polmer zemlje znašal, čez 6000 tisoč km, premer čez 12 tisoč km , najgljobja luknja na svetu uradno izvrtana pa naj bi bila nekaj čez 12 km, se pravi samo malo pobrskano po površju, glede na uradne podatke zemlje. Torej? Bi znal povedati pametne argumentacije za prereze. Pa ne pozabimo ob tem, da niso opisani, orisani samo prerezi zemlje ampak naj bi bili tudi za druge planete ter naravne satelite, kot jim pravijo.

Najlažje se je norca delat iz nekoga med tem ko si sam norec pa tega ne veš.

Pa saj ne morem verjeti, da še vedno obstojate ravnozemljaši, kot si ti.

Darwin je spet kadil zelene cigarete. Ne mu zamerit, ko piše neumnosti. No ali mu pa zameri, meni je vseeno.

maki512, 20.10.2021 ob 23:36

Pa saj ne morem verjeti, da še vedno obstojate ravnozemljaši, kot si ti.

Se vid da si nepismen. Kaj sm ti reku od ravne zemlje? Vidš, takega kot si ti bi …, ker mu rečš nekj da nisi pa on trdi da si. IDIOT TI SI RES IDIOT

Idioti, ki vse peljejo brez da preverjajo. KRETENI. Čudn da ni vlada rekla da se kar sami pokopljete.

Zgublja čas morda za brez veze

In lahko mi verjameš, če bi bil ravno zemljaš in sam prepričan v to bi brez haska trdil, da sem in da smatram, da je zemlja ravna. Sorry se nisem toliko poglabljal v to tematiko. Znam pa brat pa poslušat in razmišljat s svojo glavo ne tako kot vi, ki jo imate očitno samo zato da niste brez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close