Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › po tuševi orehovi potici sem dobil drisko not je en driskast nadev

po tuševi orehovi potici sem dobil drisko not je en driskast nadev

po tuševi orehovi potici sem dobil drisko. zanič je tudi, poleg tega ta nadev ki je notri deluje kot neka zdrizasta snov in ne orehov nadev. kdor je kdaj spekel domačo orehovo potico ve kakšne je orehov nadev. edina potica ki nekaj velja je spar premium orehova, no mogoče je še kje kakšna sam jaz jo še nisem našel.

Ja da potica ni trda, dajo notri sredstva proti sprijemanju. Potem se pa tudi tvoj derekec ne sprime 🙂

Ne veš, kakšno svinjarijo vse drzajo notri….

🙂

Odgovor na objavo uporabnika
driska driska, 09.01.2022 ob 14:43

po tuševi orehovi potici sem dobil drisko. zanič je tudi, poleg tega ta nadev ki je notri deluje kot neka zdrizasta snov in ne orehov nadev. kdor je kdaj spekel domačo orehovo potico ve kakšne je orehov nadev. edina potica ki nekaj velja je spar premium orehova, no mogoče je še kje kakšna sam jaz jo še nisem našel.

potica že v osnovni ni zdrava, kaj šele kupljena, koliko kemije požreš s takšno potico si lahko sam predstavljaš. Ubogi tvoj želodec!

Zakaj v osnovi ni zdrava?

Glede tistih iz trgovin se pa strinjam, gotovo so polne kemikalij.

Koliko si pojedel? En košček, dva ali kar celo? Kaj si še jedel zraven in pil? Par koščkov potice ti sigurno ni škodilo. Če si zraven potice pil alkohol, potem ni čudno, da ti je bilo slabo.

Nekateri ne smejo jesti potice iz zdravstvenih razlogov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close