Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek po spolnem odnosu

po spolnem odnosu

Ne vem, če to glih paše na ta forum, a bom vseeno vprašala, ker je pač ta stran namenjena ženskemu čveku. A je mogoče katera od vas krvavela po spolnem odnosu? Ta krvavitev ni kot menstruacija, ampak je kot nek izcedek, ki traja kak dan ali dva po spolnem odnosu in je zelo nadležna. To se mi dogaja zdaj že kaka dva meseca skoraj po vsakem spolnem odnosu.
Vsaka informacija bo dobrodošla,
lp

Bolje, da greš na pregled h ginekologu. Vsaka krvavitev je lahko sumljiva, sploh, če se ponavlja.

ali te mes spolnim odnosom kaj boli, je partner grob?

nisem siguren,toda enako je imela prijateljica,kar nekajkrat,tudi okoli dva meseca! kaj se je dogajalo,ne vem,toda najbolje,da obisces pomoc!!! tam bodo vedeli najvec 🙂 no,upam samo,da bo s tabo vse v redu! kako pa partner? imata predigro? …..

podobno težavo sem imela kot ti, le da nisem toliko časa krvavela. jaz k ginekologu nisem šla, sem pa sama ugotovila, da mora biti krivo prav njegova veličina penisa (imel je ornk velikega) in zaradi premalo vzburjenosti. pri novem partnerju teh težav nisem imela več. kako moćno se ti pojavljajo krvavitve? pri meni je bila prvič najmočnejša in vsakič ko sva seksala, je bila krvavitev zmeraj manjša. v glavnem krvavela sem cca 5, potem tudi pri njem nisem več krvavela, vem pa da se je pol bolj potrudil in sem bila bolj vzburjena. važno je, da je tudi notranjost vagine “mokra”. poskusita uporabit kakšno mazilo, mogoče bo potem bolje.

v prvič ko sem krvavela sem se ful prestrašila. in on tudi. sem močno kar med samim spolnim odnosom začela hudo krvevati, kot da bi imela najmočnejšo menstruacijo.

upam da bo vse v redu s teboj.

lp

to se mi je dogajalo, vendar nikoli v času nosečnosti.
Potem pa je ginekolog “le” odkril, da se dogaja zaradi zelo občutljive sluznice.
Potrdilo, da je to res, sem dobila pred 3 leti, ko sem zaradi te težave ležala nekaj dni v bolnišnici.
po tistem, ko je tudi ginekolog ugotovil, da ni več “nabrekla”, so težave (po skoraj 30. letih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) minile!!!
Zato, draga deklica, NE čakaj tako dolgo in se raje posvetuj s svojo ginekologinjo, vendar te lepo prosim, ne daj se takoj odpoditi kot sem se jaz !
Postavi se zase in vztrajaj, da pridejo zadevi do konca, drugače ti bo ta težavica zamorila marsikateri lep trenutek……
Veliko sreče ti želim, pa ne boj se….

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Hvala vsem za odgovore.
Moram pa povedat, da partner ni grob in tudi predigro imava. Tak, da res ne vem kaj je to. Skupaj pa sva tudi že kar nekaj časa in se to dogaja šele kratek čas. Mam pa tudi skoz težave z menstruacijo, ki je zelo neredna. Lahko jo mam 2 ali pa celo 3 tedne, potem jo enkrat dobim v roku, potem pa mesec in pol nič. V glavnem nikoli ne vem kdaj jo bom dobila. Zaradi tega sem že bila pri ginekologinji in dobila ene tablete, ko pa sem ji povedala, da krvavim po spolnem odnosu, pa je rekla, da to ni nič hudega, če pa se mi bo ponavljalo, pa naj pridem nazaj.
Očitno bo najbolje, da se naročim pri ginekologinji in preverim kaj se to dogaja, ker me že pošteno živcira.
Lp Mia

mia,povej mi,ali si zelo suha osebica? moja bivsa punca ni imela 1 leto menstruacije,vzrok je pa bil,ker je prevec hujsala,pa ze tako je bila suha…v glavnem,sprasujem te,ce si suha osebica 🙂

Jaz sem zelo suha osebica (43 kg), pa nisem imela nikoli niti problemov z menstruacijo, niti krvavitev po odnosu, tudi zanosila in donosila sem normalno. Res pa, da sem vedno normalno jedla in nikoli hujšala (sej nisem imela kam:)))

Tako da, jaz ti priporočam še 1 obisk pri ginekologu in vztrajaj, da te orenk pregledajo in ugotovijo, zakaj se to dogaja!!

Meni se to skoraj obvezno zgodi, ko je ovulacija za menoj. Če ni močna krvavitev ni nič narobe, vsaj tako mi je rekla ginekologinja. Vseeno pa me je opozorila, da če bi prišlo do močnega krvavenja, moram priti takoj naslednji dan na pregled.

Ne nisem suha, ampak sm bolj debeluškaste sorte. Najbolj je zoprno to, ker sem mislila, da se bo to zdaj končalo, a sem po dveh tednih rahlega krvavenja, kakšen dan manj, kakšen dan več, dobila menstruacijo. To je pa že preveč. Sploh si ne bom upala več imeti spolnih odnosov zaradi nenehnih problemov glede krvavenja.
Lp Mia

Sem se naročila pri ginekologinji in upam, da bom končno prišla do dna tega problema.
Še enkrat hvala vsem za informacije, pa lep dan še naprej.
lp Mia

Živjo Mia,

sama sem tudi krvavela po spolnih odnosih. Moj ginekolog je ugotovil, da
imam rano na materničnem vratu, takoj sem morala za en dan v bolnico, kjer so mi naredili manjšo operacijo. Izrezali so mi kar je bilo bolanega do zdravega tkiva, to se mi je potem ponovilo še enkrat, tako da imam redne preglede na tri ali šest mesecev. Svetujem ti, da zadevo vzameš resno in poskrbiš zase in svoje zdravje.

Želim Ti vse dobro!

No pa sem le šla h ginekologinji. Me je temeljito pregledala in mi vzela bris, ker je že tri leta od prejšnjega. Med pregledom sem začela krvavet, tak da je videla, da si ne zmišljujem. Rekla mi je, da je z jajčniki in maternico vse ok, imam pa neke spremembe na materničnem vratu. Upam, da ne bo kaj resnega. Moram pa počakat na rezultat brisa. Prav tako pa sem dobila tablete za ureditev ciklusa.
Še enkrat hvala za vse informacije in nasvete,
lp Mia

Upam da bo s teboj vse v redu.

Drži se in oglasi se še kaj, da poveš kaj dogaja.

ella

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close