po porodu
Oh, Sadni, moraš tako dramatizirat?
Tako raztegnjena vagina, da bo partnerja naslednjič kap… :))))
Joj, res ne vem, kako ima potem lahko ženska dva oz. več otrok z istim partnerjem…[/quote]
It, Sadni nima pojma o ženskem telesu, saj podložiš s kajlo, pa je problem rešen. :))))
Ni rečeno…Lahko nas nekaj ne zanima ravno zato, ker nam je efekt tako pomemben. Seveda v negativnem smislu, da nas odžene od tega, da bi tisto sploh preizkusili.[/quote]
Efekt pomemben pri nečem, kar nas ne zanima, toda da ta efekt spoznamo, nam mora biti razložen, predstavljen, neizogibno je pokazati zanimanje 🙂
[sup]Torej nekdo se je pozanimal o drogah, da ji je potem lahko pokazal sredinca :P[/sup]
Ni rečeno…Lahko nas nekaj ne zanima ravno zato, ker nam je efekt tako pomemben. Seveda v negativnem smislu, da nas odžene od tega, da bi tisto sploh preizkusili.[/quote]
Efekt pomemben pri nečem, kar nas ne zanima, toda da ta efekt spoznamo, nam mora biti razložen, predstavljen, neizogibno je pokazati zanimanje 🙂
[sup]Torej nekdo se je pozanimal o drogah, da ji je potem lahko pokazal sredinca :P[/sup][/quote]
Ma vi ste vsi neki laboratorijski tipi ljudi. 🙂 Meni se še pri kemiji ni ljubilo mešat raznoraznih spojin. Še posebej, če je bilo že vnaprej razložena kakšna bo reakcija oz. da se bo samo malo pokadilo in nič več kot to. Meni to ni bil nikakršen izziv. 🙂
Oh, Sadni, moraš tako dramatizirat?
Tako raztegnjena vagina, da bo partnerja naslednjič kap… :))))
Joj, res ne vem, kako ima potem lahko ženska dva oz. več otrok z istim partnerjem…[/quote]
It, Sadni nima pojma o ženskem telesu, saj podložiš s kajlo, pa je problem rešen. :))))[/quote]
Kaj je bebček, spet provociraš, imaš preveč prostega časa ane ? Btw, če jaz nimam pojma o ženskem telesu, ga imaš ti na drugi strani preveč, kar zna pa še bolj čudno izpadt. Saj verjamem, da rad bereš leksikone, pa visiš v knjižnici, ampak kaj ti to pomaga, če malega že najmanj 10 let nisi namočil. Jaz ko se pogovarjam z žensko jo ne sprašujem o porodnih popadkih, oz krčih, pa kje se jim potem širi bolečina po telesu, pa take bolane. Čudne osvajalske tehnike imaš ti, me sploh ne čudi, da si še vedno samski, pa da se moraš potem tu po forumu razglašat za srečno vezanega intelektualca. Pa še tole, tisti, ki sami sebe označijo za razgledane so ponavadi zabiti k točak v reali. Just saying…
It, Sadni nima pojma o ženskem telesu, saj podložiš s kajlo, pa je problem rešen. :))))[/quote]
Kaj je bebček, spet provociraš, imaš preveč prostega časa ane ? Btw, če jaz nimam pojma o ženskem telesu, ga imaš ti na drugi strani preveč, kar zna pa še bolj čudno izpadt. Saj verjamem, da rad bereš leksikone, pa visiš v knjižnici, ampak kaj ti to pomaga, če malega že najmanj 10 let nisi namočil. Jaz ko se pogovarjam z žensko jo ne sprašujem o porodnih popadkih, oz krčih, pa kje se jim potem širi bolečina po telesu, pa take bolane. Čudne osvajalske tehnike imaš ti, me sploh ne čudi, da si še vedno samski, pa da se moraš potem tu po forumu razglašat za srečno vezanega intelektualca. Pa še tole, tisti, ki sami sebe označijo za razgledane so ponavadi zabiti k točak v reali. Just saying…[/quote]
Sadni, kdaj boš se malo zresnil in se začel vesti primerno svojim letom, to pomeni več kot 14 let? 😉
Saj si že 18, a ne, ker večina ti še manj pripisuje, sodeč po tvojem vedenju? Zakaj je tako, malo premisli. Tvoje obnašanje ni ravno primerno za eno polnoletno osebo glede na način izražanja, kaj pišeš in kako. Uživaj! 🙂
Raje otročji, nezrel, polpismen, pa bogve kaj še vse, kot pa brez jajc, tako kot ti. Dam ti 100 eur, če se upaš dobit z mano v živo in me na tak način provocirat, kot to rad počneš na forumu, kjer si varen za tipkovnico. Bo šlo, ali se boš spet pokakal ? :>
Raje otročji, nezrel, polpismen, pa bogve kaj še vse, kot pa brez jajc, tako kot ti. Dam ti 100 eur, če se upaš dobit z mano v živo in me na tak način provocirat, kot to rad počneš na forumu, kjer si varen za tipkovnico. Bo šlo, ali se boš spet pokakal ? :>[/quote]
Sadni, zresni se malo…
Meni je všeč, da se je oglasila it, ki je mamica večih otrok, ker tu nekaterim moškim osebkom preprosto ni nič jasno. Namreč nosečnosti so različne, ženske so različne, moški so različni, odnosi so različni in predvsem spreminja se način življenja in družbena vloga ženske in z njo moškega… kar se vse odraža pač tudi v sami nosečnosti. Zanimivo je recimo, kako pametni so (nekateri ) moški pisci tukaj, ko izhajajo iz doživljanja oz pripovedovanja nosečnosti svojih prednic, niso pa, kolikor mi je znano, sami očetje, prav tako niso zdravniki ginekologi porodničarji oz sploh ne zdravstveni delavci…
Mislim, da si ženska od svojega partnerja (očeta svojega nerojenega otroka) želi preprosto ljubezen, varnost, razumevanje, privrženost, zvestobo… ne rabi pa njegovega ocenjevanja nosečniških slabosti in špekuliranja o porodnih bolečinah…primerjave z nosečnostjo izpred sto in več let, ko so ženske res še isti dan delale na poljih in nato rodile…
danes je življenje drugačno, fizične napore so zamenjali psihološki, brezposelnost oz negotove zaposlitve, povprečna ženska na delobvem mestu presedi 8 in več ur, namesto bolj zdravega načina prehranjevanja imamo danes junk food… tudi moška vloga se sreminja in z njo vsa pričakovanja enega in drugega spola… nenazadnje bi še samo izrazila sočustvovanje z bodočo materjo matjažkovih otrok… namreč medtem ko bo ona v pričakovanju njunega naraščaja, bo on po internetnih forumih lepil slikovno gradivo žensk s širokimi medeničnimi kostmi in iskal vse možne načine virtualnega zasebnega in javnega provociranja oz drugih načinov spletnih komunikacij…poslušati bo morala pametovanja, kako je nosečnost potekala pri njegovi materi, babici, prababici… ne bo ji lahko…
hja…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Dokler ne boš imela svojih otrok, ne boš imela pojma!!
Moja mlajša hči je starejša od tebe!![/quote]
Kok si potem ti star, 60 ? LoL.
Čudi me, da tok stari ljudje sploh znajo uporabljat miško, pa tipkovnico, kaj šele pridt na google pa poiskat Med Over Net.
Normalno, da tiste, ki še nismo rodile, nimamo pojma o določenih stvareh. Drugače ne more bit. Mogoče ga bomo nekoč imele. Moški pa osebne izkušnje z nosečnostjo in porodom ne bo imel nikoli, tudi če jih sto zaplodi in vzgoji. No, ja, nekateri še pri vzgoji otroka bolj malo sodelujejo.
Čudi me, da tok stari ljudje sploh znajo uporabljat miško, pa tipkovnico, kaj šele pridt na google pa poiskat Med Over Net.[/quote]
ogenj so “izumili” pred desettisočletji … pa ga mularija še vedno uporablja ☺
prvi računalnik je pa iz 17yx (abakus) … tako, da se je kaj pogruntalo tudi pred rojstvom 30- starih ☺
[sup]Torej nekdo se je pozanimal o drogah, da ji je potem lahko pokazal sredinca :P[/sup][/quote]
Ti si gotovo že kdaj skočila v prazen bazen na glavo, da si posledice začutila na lastni koži, ker ti ni bilo dovolj, da si jih videla pri kom drugem, bognedaj, da bi ti jih kdo “racionalno” opisal, saj tega ne bi razumela oziroma začutila.
In, kako je bilo? :))
Pol pa ti tud nisi neki športnik, za katerega si se že večkrat proglasil. Ajajaj Sadni, kaj vse bomo še zvedeli o tebi. Ti lažnivček ti. :)) 😉
Ti si gotovo že kdaj skočila v prazen bazen na glavo, da si posledice začutila na lastni koži, ker ti ni bilo dovolj, da si jih videla pri kom drugem, bognedaj, da bi ti jih kdo “racionalno” opisal, saj tega ne bi razumela oziroma začutila.
In, kako je bilo? :))[/quote]
Kaj tako neumno sprašuješ, kako je bilo – saj me bereš 😛
Kako je ženskam življenje v breme! Eno samo permanentno tarnanje. Zdaj bodo še za poporodne težave iskale moško krivdo. Zaplojevanje otrok je VAŠA suverena odločitev. Nobena uredba vas ne sili v to. Če vam je rojevanje otrok v tako breme in prinaša toliko frustracij, se mu pač zavestno izognite. Tudi planet vam bo hvaležen, če bo malo manj ljudi tacalo po njem.
Čudi me, da tok stari ljudje sploh znajo uporabljat miško, pa tipkovnico, kaj šele pridt na google pa poiskat Med Over Net.[/quote]
Jaz znam uporabljati tudi možgane, za kar je tebe kruta mati narava prikrajšala!
Normalno, da tiste, ki še nismo rodile, nimamo pojma o določenih stvareh. Drugače ne more bit. Mogoče ga bomo nekoč imele. Moški pa osebne izkušnje z nosečnostjo in porodom ne bo imel nikoli, tudi če jih sto zaplodi in vzgoji. No, ja, nekateri še pri vzgoji otroka bolj malo sodelujejo.[/quote]
Pa kaj te tišči?? Boš ti zaplodila otroka,jih boš vzgojila v poštene ljudi? Jaz sem svoje poslanstvo okoli otrok opravil. Ga boš ti tudi?
Normalno, da tiste, ki še nismo rodile, nimamo pojma o določenih stvareh. Drugače ne more bit. Mogoče ga bomo nekoč imele. Moški pa osebne izkušnje z nosečnostjo in porodom ne bo imel nikoli, tudi če jih sto zaplodi in vzgoji. No, ja, nekateri še pri vzgoji otroka bolj malo sodelujejo.[/quote]
Pa kaj te tišči?? Boš ti zaplodila otroka,jih boš vzgojila v poštene ljudi? Jaz sem svoje poslanstvo okoli otrok opravil. Ga boš ti tudi?[/quote]
Ne, nič me ne tišči, ampak da nekomu z dvema klicajema napišeš, da dokler ne bo imel svojih otrok, ne bo imel pojma, mi je pa tudi mal… Tisti, ki bomo predvsem zaradi emša in ne česa drugega imeli otroke šele enkrat v bližnji v bodočnosti, bomo zagotovo še marsikaj dali skozi, kar tvoja genaracija ni.
Jaz cenim starše, najprej svoje, potem še koga drugega, ki je odgovoren starš in občutek imam, da so na tem forumu zgledni starši, vredni spoštovanja. Razumem, da otrok človeku spremenil lajf, se pa kje najde tudi kdo, ki mu šele otrok sploh zbistril pogled na svet. Vseeno pa v normalnih pogojih otroka naredit in rodit ni baš neka huda znanost. In vsak, ki mu je to uspelo, tudi ni pojedel vse pameti tega sveta. Meda ja vsi vemo, kako se naredi otroka? Zato ne vidim kakšnega posebnega razloga, da je nekdo,ki je starš, tako vzvišen in aroganten do nekoga, ki pač še ni rodil. Sem videla že preveč otrok, ki so bili že pri svojih 5 letih 5x pametnejši od svojih vsemogočnih stvarnikov, ki si imena starši niti zaslužili niso. To nikakor ne leti nate. Hvala bogu, če si vzgojil svoje v poštene ljudi. Ampak na žalost nekaterih ljudi tudi rojstvo njihovega lastnega otroka ne spametuje, niti jim ne zviša iq. In v primerjavi z nekaterimi “mamami”, ki jih poznam in ki so do tega tako opevanega in vsemogočnega naziva prišle samo zaradi po domače povedano navadnega kurbanja, ima vsaka forumašica, tudi tiste brez otrok, petstokrat več pojma kot ga bodo one bilo kdaj imele o bilo čem.
Če bi bilo tako, da bi človek postal genij s tem, ko se mu rodi otrok, bi bil svet zelo lep in enostaven. Marsikdo otroka niama tudi zato, ker je za razliko do koga, ki se ne spomni niti kolikokrat na dan da noge narazen, veliko bolj odgvooren do vsega v življenju, pa tudi do svojih, magarti še nerojenih otrok.
Forum je zaprt za komentiranje.