Najdi forum

po porodu

Tiste, ki ste po porodu obiskale kozmetični salon: kdaj ste šle (kako hitro) in katera terapija vam je najbolj pomagala pri odvečnih cm na trebuhu in stegnih?

Zdravo,
po prvem otročku sem šla cca 6 mesecev po porodu v kozmetični salon, kjer mi je svetovala limfno drenažo za odpravo celulita in pa (ne vem točno več kako se ji reče) en aparat, na katerem delujejo mišice.

limfna drenaža mi je uspešno odstranila ves celulit, ki sem ga imela res ogromno, drugi aparat pa maščobne blazinice.

Rezultati so bili vsaj zame enkratni, bila sem bolj suha kot pred nosečnostjo.

Seveda se je vse počasi nabralo nazaj, po drugem otročku pa sem se raje odločila za zdravo prehrano. Le da malo pozno, ko je bila hčerka stara že 2 leti. Z dravo prehrano sem pa v cca 1 mesecu izgubila 1,5 kg.

Limfno drenažo pa mi niso priporočali med mesečnim perilom.

Upam, da sem kaj pomagala.

LP

ma-mi-ca!
Kaka je cena?

Zdravo,

uf, rade volje bi ti povedala, pa se res ne spomnim več, je že toliko let od tega.
Enkrat sem vzela cenik, ki ga imam še vedno v denarnici, ampak je tudi že nekaj let star in so seveda sedaj cene že višje.

body wrapping – delni (z limfno drenažo 75 min) 5.500 sit
slim up terapija 45 min (se mi zdi ta je to ta drugi aparat) 5.500 sit
seveda je cena za 1 obisk, treba pa je hoditi večkrat

Takrat je bilo to kar drago, ampak po končani terapiji sem bila presrečna za tak rezultat, zato me to ni tako več motilo.

Če bi si sedaj lahko privoščila to, bo verjetno šla še kdaj. Limfna drenaža je super tudi za noge, če so utrujene, kar pa so moje pogosto. :-))

Upam, da sem pomagala, lahko pa na kako stran salona pogledaš, če imajo cenik.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close