Po obletnici mature noro zatrapana v sošolca
Skratka: obletnica mature. Grem povsem brez pričakovanj in ko pridem tja, vidim tudi enega noro dobrega tipa. Sem rekla, ok, ta ziher ni naš, ker koliko se spomnim v našem razredu ni bilo dobrih tipov. 🙂 In potem izvem, da je naš sošolec, vizualno se je spremenil iz grdega račka v pravega laboda. Že na večerji sva se spogledovala, se nasmihala drug drugemu, ampak to je bilo to. Potem jih je večina odšla domov, 8 najbolj vztrajnih nas je pa šlo dalje žurat. In potem se ni odmaknil od mene in jaz ne od njega. Ples, dotiki, pogledi, nasmehi, skratka nora energija, ki se je proti jutri zaključila pri njemu doma.
Sledili so sms-i, srečanje ponovno drug dan in potem skok v realnost. Moj odhod na drug konec Slovenije, kjer živim že 12 let.
Zatrapana sem kot aleluja, zgleda, da tudi on, ampak problem je v tem, ker je treba vklopiti tudi možgane. Vem, da s tem sošolcem drugače nimava nič skupnega (vsaj včasih nisva imela, kot noč in dan), živiva vsak na svojem koncu daleč stran drug od drugega.
Zdaj pa ne vem ali naj se prepustim toku dogodkov in kar bo pač bo, ali naj stvar prekinem dokler se ne zapletem še bolj? Vbistvu niti ne vem ali je samski. 🙂
Torej, kaj svetujete? Se je kateri zgodilo kaj podobnega? Da se je zatrapala v nekoga, ki ji je šel včasih celo močno na živce?
Hmm, nisem vedela, da vsi pari obvezno živijo skupaj. On živi sam, če to pomeni, da je samski, ok.
Problem je:
-ker živiva 200 km narazen
-ker kolk se spomnim iz srednje šole, nimava nič skupnega
-telesna privlačnost in strast še nikoli nista bili dovolj za zvezo
Torej se lahko samo prepustim občasnemu druženju z njim in seveda seksu. Dokler traja, traja- potem pa čao Miki. Ali kako?
Če nisi ledig, ali potem sploh kaj razmišljaš?[/quote]
Preberi si še enkrat odebeljeni tisk. Ene pa ste res čudne.[/quote]
Ti pa preberi še enkrat cel dopis: Odgovarjaš namreč tudi na tole: Če si ledig, kaj pol sploh razmišljaš? In ti odgovoriš: Nisem 🙂
Tako da ti lahko vrnem tole pripombo: ene ste pa res čudne.
Preberi si še enkrat odebeljeni tisk. Ene pa ste res čudne.[/quote]
Ti pa preberi še enkrat cel dopis: Odgovarjaš namreč tudi na tole: Če si ledig, kaj pol sploh razmišljaš? In ti odgovoriš: Nisem 🙂
Tako da ti lahko vrnem tole pripombo: ene ste pa res čudne.[/quote]
Odgovorila sem na del posta, ki je bil v mojem prvem odgovoru na ta post odebeljen. In del zapisa sem odebelila ravno zaradi takšnih pametnjakovičk kot si ti.
Kot sošolca nista imela nič skupnega…hm…samo to je bilo leta nazaj, a ne? Ljudje se spreminjamo, misliš da smo vedno isti,kot v srednji šoli? Jaz sem v srednji šoli bila punks, nič nisem športala, samo žuranje me je zanimalo in nič drugega. Danes pri 33 sem normalna ženska, ki hodim v vredu službo,imam izobrazbo, oblačim se zrihtano in vedno urejeno, v prostem času pa sem strastna športnica, alkohola pa ne pijem— v srednji kaj takega niti pomislila nisem, da bom. Ne moreš primerjati.
Kaj pa dela ta tip, verjetno sta kakšno rekla že in si vsaj malo videla kaj in kako?Razdalja pa itak ni problem.
Jaz ti priporočam, da se prepustu, daj času čas in se bo že pokazalo kaj je prav.
Tako da ti lahko vrnem tole pripombo: ene ste pa res čudne.[/quote]
Odgovorila sem na del posta, ki je bil v mojem prvem odgovoru na ta post odebeljen. In del zapisa sem odebelila ravno zaradi takšnih pametnjakovičk kot si ti.[/quote]
Bi bilo pametneje, ko bi samo citirala tisti del, na katerega odgovarjaš, ker sem tudi jaz razumela, da si ‘nisem’ odvrnila na ‘ledig’. Tako da se ne razburjaj preveč, da ljudje ne štekajo, kaj govoriš. Bi pač jasneje citirala, če vidiš, da sta v sporočilu dve tako nasprotujoči si izjavi.
Kar zadeva tvojo ‘dilemo’ – jaz takih for ne razumem, res ne. Po eni noči in nekaj sms-ih sprašuješ, kaj narediti, kot da ti lahko folk tule kaj pove. Človeka moraš pač bolj spoznati, se ti ne zdi? In to, da ga ocenjuješ po tem, kakšen je bil v srednji šoli (kao nista imela ‘nič skupnega’), kaže, oprosti, da kaj precej dozorela nisi. Ker če bi, bi vedela, da se vsi ljudje razvijejo in lahko prioritete in smisel lifa čisto spremenijo. Razen če si ti obtičala v najstniških letih.
Brez zamere, samo deluješ precej nedozorelo – če ti je tip všeč, se pač z njim še dobi in se, če boš še kaj čutila, potem sčasoma pogovri, kam to vodi. Sicer so pa take stvari po navadi hitro jasne.
Jaz pa razmišljam po prebranem zgornjem sledeče:
Menim, da tale tvoj bivši sošolec spada v kategorijo tistih moških, ki se zelo zelo dobro zavedajo sedaj po transformaciji, kot opisuješ “iz grdega račka v laboda” svojega atributa in izkoristijo vsako priložnost, ki jim pride pod roke. Torej zajema z veliko žlico. In tole, da so se vajini pogledi ujeli že na začetku “ujeli” nasmehi, kurjenje, pomeni, da je “lovec” in da zna -priti čimprej do cilja-seveda s tvojo sledljivo pomočjo.
Če je samski, mu očitno potem zelo gode tako živeljenje, in da “dobi” češnjico on top že po nekaj urah v svojo posteljo, mu everjetno ni tuje – razmišljaš kaj v tej smeri? Ker vsak normalen in uglajen moški, ki dolgo ne seksa, ne bo takoj šel s taprvo, čez nekaj ur. Da si lahko samo ena izmed mnogih-razmišljaš tudi v tej smeri? In jaz sem vedno imela mnenje o “takih” moških, ki so dajali signale po nekaj urah, kaj si želijo – ok privlačnost gor ali dol, ampak seks na prvi večer -žal pri meni nikakor ne, ker so bili taki moški zame vedno manjvredni zaradi tega, ker jim gre v prvi vrsti za seksualno potešitev, morda delanje nove črtice v seznamu…Razumeš? Moškega je treba še malo prej stestirat in okrog obrnit, predno se odločiš, da mu daš še tisto, kar mu najbolj diši med tvojimi nogami. Pa verjamem, da je tebi čisto pasalo in da si lepo sodelovala pri stopnjevanju temeprature telesne govorice 😉
Razdalja 200 km je problematična za redne in iskrene partnerske zveze. Zame je partnerstvo to, da živiš pod skupno streho, da deliš skupaj in žlico in posteljo in WC in prdce v skupnem prostoru – vsaj 12 ur na dan…. In potem ugotoviš, če je to to – ne samo na podlagi ene preseksane noči, ko ti metulji v trebuhu in signali v možganih zameglijo realno sliko. Samo toliko.
Ne kapiram, a po dveh dneh seksa in parih sms si zatrapana in začela si razmišljat…
Pa zaboga, stara si okol 30, a dejansko obstajajo tud takile modeli. Boš pa ja vedela, da je šlo za hitri seks, saj si voljno sodelovala pri spogledovanju in nadaljevanju, valda je tud on vedel kaka razdalja je med vama in da je to pač za eno noč, no pri vama še za en dan. Sploh, da se tolk hitr najdeta, lovec in plen, ki je želel biti ujet.
Forum je zaprt za komentiranje.