Po Logoni nazaj k Nivei?!
Pozdravljeni!
Nujno rabim vaš nasvet!
Stara sem 33 let .Pred približno enim letom sem prenehala z uporabo Niveine kreme za obraz in se odločila,da začnem uporabljati naravno kozmetiko-Logono.Ker mi kožo po umivanju z vodo kar precej zateguje,so mi svetovali uporabo Logona Wild rose(čistilno mleko+tonik+dnevno+nočno kremo).Problem pa je nastal,ker so se mi zaćeli delati mozolji v predelu brade.Kaj mi svetujete?(W.rose sem uporabljala čez zimo,čez poletje sem ponavadi uporabljala kreme z Aloe vero)Bi mogoče morala zamenjati katerega od teh izdelkov? Ali je nujna uporaba iste kolekcije? Ker sem že začela razmišljati,da se bom vrnila nazaj k Nivei.Nikoli nisem imela težav z kožo na obrazu(res je bila vedno malo bolj suha),sploh pa nisem imela toliko mozoljev v najstniških letih,kot jih imam zdaj!
Hvala vsem že v naprej!!!
Hojla,
glede na opisano lahko sklepam, da nova linija kozmetike ne ustreza tvojemu tipu kože. Ne glede na naravne sestavine Logone si lahko bolj občutljiva na njene določene sestavine. Jaz sem imela podobne probleme, le da sem par let iskala tisto ‘pravo’ kremo. V svojih najstniških letih sem zamenjala ogromno različnih krem, ki pa so mi vse povzročale srbečico, mozolje in občutljivo kožo. Tako sem se na koncu poglobila v to problematiko. Želela sem naravno kozmetiko, da koža diha in ni obremenjena s številnimi kemikalijami, ki jih vsebuje večina krem. Tako sem začela uporabljati karitejevo maslo pozimi, ki kožo varuje in jo ne izsuši in hidrolat vrtnice za večerno čiščenje z vato in poletno nego kože. Po tej kombinaciji sem bila zelo zadovoljna, koža se mi je popravila in nimam več nadležnih mozoljčkov. Priporočam.
LP Nevenka
Forum je zaprt za komentiranje.