Po ločitvi, kako naprej?
V principu si preveč zahtevna. In če tako deluješ na spoznavanju se te bodo dobri playerji izognili v zelo velikem loku.
Dobri playerji, ki iščejo življensko partnerko namreč vedno igrajo “Downplay”. Ne lovijo resnih partnerk na to kar imajo materialno, statusno…
Tako da ti ostanejo takšni, ki igrajo “Play Up”… in so se pripravljeni zadovoljiti s sponzorušo. Na tvojo srečo, pa takšnih nikoli ne zmanjka. :-)))
ona išče novega sponzorja, izgleda sexy, sam fukat ne zna. Na sliki je lepa, v video predlagam da zvok izklopiš. Če pa slučajno pride da se bosta dobila v živo, ji pa čimprej kurca stlači v usta, slab faf je še vedno veliko boljš od tega kar boš sicer moral poslušati. Aja, moraš pa biti bogat, drugače je pomoje ne boš zanimal. Pa ne pričakovati, da bo karkoli postorila, ker ne zna… ji boš pa lahko lizal njeno razvlečeno piz do, to ma še kar rada….
Če je tole resnično, da ni izmišljotina – kako grd odnos si ti moral imet s svojo mamo, da ti je ženske tako priskutila, oziroma katera ženska v tvojem življenju te je tako zagrenila, da imaš tak odnos do žensk? Da tako poniževalno pišeš o njih, imaš tak odnos do njih? Da obstajajo po tvojem ženske samo za fouk, faf? Kupi si lutko na internetu, taka partnerica za “tvoje potrebe”bo najboljša zate.
Če je tole resnično, da ni izmišljotina – kako grd odnos si ti moral imet s svojo mamo, da ti je ženske tako priskutila, oziroma katera ženska v tvojem življenju te je tako zagrenila, da imaš tak odnos do žensk? Da tako poniževalno pišeš o njih, imaš tak odnos do njih? Da obstajajo po tvojem ženske samo za fouk, faf? Kupi si lutko na internetu, taka partnerica za “tvoje potrebe”bo najboljša zate.
[/quote]
Nomultinično, če se tebe bere na monu in ostale zavoženke, potem ne preseneča kak odnos ima, mar ne? A katera od vas slučajno kdaj napiše kaj, kar bi nakazalo an vsaj minimalno vrednost? Jaz resnično še nisem zasledil.😁
[/quote]
Tudi ta tema potrjuje vrednost ločenk, kot sleherna do sedaj. Osnovna prioriteta je kako bi ona do jebača prišla, otrok je postranska stvar. Ona rabi norenje in ima neodtuljivo pravico do tega,kokoške pa sledite in talate blesave nasvete v tej smeri.
Niti ene teme ni, da bi monovsko babše pokazalo odrsalost, vrednost, sposobnost, odgovornost, razum, niti ene. In čemu se potem sfrfotane kokoši čudite, če je odziv na vaše pisanje takšen, kot je?
[/quote]
narava poskrbi, ko si v določenih letih, da se razmnožiš, na slabšo ne bi moral naleteti. Sam jetako kar OK, imam otroka ki ga občudujen in novo bejbi s katero se imam lepo
narava poskrbi, ko si v določenih letih, da se razmnožiš, na slabšo ne bi moral naleteti. Sam jetako kar OK, imam otroka ki ga občudujen in novo bejbi s katero se imam lepo
[/quote]
Koliko si jih pa pred njo preizkusil, da lahko trdiš, da si “naletel na najslabšo možno) N = 20, 30 žensk morda?
Že to, da napišeš, “ko si v določenih letih da se razmnožiš” daje vedeti, da si iskal takrat samo tebi dobro izgledajočo “maternico za razplod” – verjetno pa nisi bil dovolj dozorel in izkušen in kos tej nalogi. Ne moreš torej napisati, da si naletel na najslabšo možno – verjetno imaš tudi ti specifične in določene hibe 🙂
Koliko si jih pa pred njo preizkusil, da lahko trdiš, da si “naletel na najslabšo možno) N = 20, 30 žensk morda?
Že to, da napišeš, “ko si v določenih letih da se razmnožiš” daje vedeti, da si iskal takrat samo tebi dobro izgledajočo “maternico za razplod” – verjetno pa nisi bil dovolj dozorel in izkušen in kos tej nalogi. Ne moreš torej napisati, da si naletel na najslabšo možno – verjetno imaš tudi ti specifične in določene hibe 🙂
[/quote]
Osredotoči se raje na prečudovito sliko, ki jo ločeno babovje dajete že na monu, kaj šele v reali. 😁
Osredotoči se raje na prečudovito sliko, ki jo ločeno babovje dajete že na monu, kaj šele v reali. 😁
[/quote]
Daj ti povej, očitno cvet pravih vrednot in človečnosti, kaj si ti prinesel svetu in kako ti skrbiš za tvojo družino? Kakšno ženo imaš ti da je dovolj dobra zate? Daj povej, a tudi v živo, ko nisi anonimen upaš takole pljuvat po soljudeh?
žal mi je zate, avtorica, sam si tako ti kot tvoj otrok v neugodnih letih za svojo situacijo. Kot že rečeno, ko boš starejša in ko bo otrok najstnik, pol boš spet lahko imela normalno partnerstvo, do takrat pa po vsej verjetnosti zmenke in avanture. Razumem da potrebuješ moškega vendar ti verjetno ni na voljo kaj prida. Moški, ki so primerni zate, od 33 do reciva 45 let so, v kolikor so kaj prida, zasedeni. Če so ločeni, si bodo poiskali novo brez otrok. Če pa so pripravljeni vzeti poleg tebe še tujega otroka so po vsej verjetnosti bodisi neprivlačni ali imajo težave pri spoznavanju žensk zaradi slabih socialnih veščin. Če te to ne moti, boš lahko našla takšnega partnerja. Zavedati se pa pri tem moraš, da si izbrala “ostanek”, kajti če ga nobena ni vzela je za to verjetno nek razlog.
Ma še same nevejo kaj bi. Poslušajo nasvete drugih babnc in gredi v lajf . Pač ko so otroci pri očetu je treba cajt zapolnit. In kaj je bolše kot nove spoznavat.
Žal vam ne potegne da vas imajo sam za jajca praznit in potlej ste še bolj depresivne .
Na koncu ugotovite da je bil bivši čist vredu ,priznale pa neboste. Ponos pa to.
Ma me verjamem, da katera žaluje kdaj za bivšim. Babe smo ponavadi zelo potrpežljive, prenašamo marsikaj za ljubi mir. Mora biti po mojem res hudo, da se ločijo. Ne vem..če bi katera želela bivšega kdaj nazaj. Nisem še zasledila.
Kar se tiče praznjenja, prav tako ženskam manjka nežnost in če sta oba samska, ne vidim problema zakaj se ne bi praznila. Prej bodo depresivne, če se ne bodo..
Jaz priznam, da je bil bivši boljši od vseh ki sem jih spoznala kasneje. Je imel svoje napake, to sigurno kot vsak. Meni je iskreno žal, da sva se ločila, pobudnik je sicer bil on sem ga pa jaz po vsej verjetnosti pripravila do tega. On sicer ima neko novo in nevem kako naj bi ga dobila nazaj.
[/quote]
Če ima zdravo mero samospoštovanja, ga ne boš dobila nazaj.
Ma me verjamem, da katera žaluje kdaj za bivšim. Babe smo ponavadi zelo potrpežljive, prenašamo marsikaj za ljubi mir. Mora biti po mojem res hudo, da se ločijo. Ne vem..če bi katera želela bivšega kdaj nazaj. Nisem še zasledila.
Kar se tiče praznjenja, prav tako ženskam manjka nežnost in če sta oba samska, ne vidim problema zakaj se ne bi praznila. Prej bodo depresivne, če se ne bodo..
[/quote]
Tole s potrpežlljivostjo je bolj ali manj mit. So psihološki razlogi za to, da ženske vztrajajo v razmerjih s pjanci in nasilneži (stockholmski sindrom), ko pa so razmere dobre in ženski naklonjene pa se zlahka odločajo drugače.
Bistvo je, da lepše kot neki osebi je, manj kot ima dolžnosti in več kot ima pravic, bolj je ta oseba nezadovoljna. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.