Po ločitvi, kako naprej?
Star sem 40, imam svoje podjetje, hišo, vikend na morju, avtodom, brez kreditov, dokaj postaven, športen. Si zainteresirana? Pogoj je, da imaš zame čas vsaj 3x tedensko od tega vsaki vikend od petka do nedelje vsaj 48 ur v kosu in da v tem času nisi z mislimi pri otroku, ampak samo pri meni.
Imam hči staro 15 let, ki je 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} časa pri meni in bo v celoti dedovala po meni.
Dodatnih otrok ne želim.
Pretresljiva drama za (pre)veliko sodobnih parov, ki se nehajo imeti radi. In se s tako (sebično) lahkoto ločujejo. Out it goes. Te zavržem. Npr., tale tukaj iz tegale filma je cela “bitch”. Ni pa nujno vezano na ženske, so tudi obratne situacije, ko je mož cel “bastard”.
https://www.youtube.com/watch?v=I-zxQXzSpbM
Hčerka:
“I’m just not in love anymore.” / Nimam ga več rada. Nisem več zaljubljena.
Mama:
“People used to mend stuff. They’d mend socks, fridges,….Now they throw them out at the first problem. Same for relationships. No more desire. Out it goes.”
“Ljudje so popravljali stvari. So zašili nogavice, popravili hladilnike, štedilnike,…Zdaj vržejo stran ob prvi napaki. Enako je z zakoni / razmerji. Ne splača se popravljat. Nobene želje, nobenega hotenja. Dejmo ven vržt. Saj bom novo kupil. / Bom novega dobila. / Bom novo dobil. Boljšega / boljšo, ki se ne bo pokvaril-pokvarila. Ker meni se ne da popravljat.”
Prenekateri zakon naših staršev – so se ločevali milijonkrat. Pa se niso. In otroci so rasli z obema staršema.
Ločitev je finančni samomor in je samomor družine. Govorim o tistih, ki se preprosto naveličajo eden drugega, se jim ne da popravljat.
[/quote]
Prenekateri zakon “naših staršev” je v resnici neveljavno sklenjen, pa makar je (bil) živet do
smrti. Z zniževanjem standardov pozitivnega prava, beri skrunjenja naravnega, pa je tega še več.
Gre za biznis, koga in s pomočjo česa, zveš v 2. členu ustave. Ampak to so zgolj lokalni likvidatorji, sistemski organizatorji so akterji na svetovnem nivoju.
Množične ločitve so logična posledica načrta, da se uniči male narode. Kar se je začelo z (po)vojnimi pobijanji, preko razpusta moralnih vrednot s pomočjo bitlov, abbe, lolingstonsev,……………… (60.-80. leta), se nadaljuje z uničevanjem družin na csd in sodiščih.Gre za organizirano kulturo smrti.
A veš un pregovor, nekaj v stilu, da metulj sede na dlan šele, ko ga nehaš loviti…. Uživaj življenje, najprej se sprijazni s tem, da si sama, da ni nič narobe, tudi to ne, da živiš doma v mansardi. Izkoristi situacijo, starši ti lahko popazijo na otroka, ti pa si vzameš čas zase. Nekje na tvoji poti bo mimo prišel tudi moški, ki ga iščeš. Mogoče ne bo prvi tak, ampak saj se nikamor ne mudi.
zate je hci prva, od zenske pa zahtevas, da se posvezi izkljucno tebi… pa kaj si ti mislis da si kraj in da ti bo katera spolno siznjo spilala. ona zate ne obstaja, je drugorazredna, ti se njej ne bos posvecal, ker je hci prva, ona pa mora tebe dati na prvo mesto… pa kso mislis da si, ajde ce upas se predstavi z inenom in priimkom, da vidimo, kdo je ta samovsecni pr. asec, ki tako zasuznji zensko
Pa povem še svoje izkušnje. Ženske mi težko dobit. Samske brez otrok. Pridejo. Uživajo, fajn se jim zdi, kako dober odnos imava s hčerko, ne ne, ne želijo otrok kje pa. Ko se fino namestijo, ugotovijo, da to sploh ni tako slabo, da imajo vse prihodke izključno zase, ker ostalo financiram jaz. Ampak po dveh treh letih pa bi one naenkrat otroka in “pozabljajo” tabletke ipd, kljub temu, da že ob prvih dejtih glasno in jasno povem, da otrok več ne želim in da si ne bom premislil. Potem moraš seksat s kondomom in je to vse skup za en drek. Eventuelno, če bi imel eno, ki že ima otroka pa jih ne bi več hotela. Tam pa potem sviraš drugo violino. Ženska bi rada stiščala v rit vse svojim otrokom, čas in energijo vlaga v svoje otroke (logično in normalno, ampak jaz ne delam za njene otroke, ampak za svojega) in potem so same težave.
a nisi imel dva posta nazaj sina starega 21 let?
pa hči je 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} časa pri tebi, kje bodo pa tvoje misli od petka do nedelje, pa še trikrat čez teden?
[/quote]
Dolgočasni aquaman ima sina. Išče žensko za resno vezo. Verjetno ga polovica registriranih žensk ‘pozna’. 😊😊
a zenska pa mora zate in za tvojega otroka delat… saj ti bos tudi vse tvojemu otroku stiscal v rit, si ze napisal. in zdaj bi rad se zensko ki bo teb in tvojmu otroku vse tiscala v rit svojega pa zapostavljala. tipicen prumerek narcisa kar je moje je moje, kar je tvoje je pa tudi moje to si ti tak narcis… ajd sam gonite se taki. srecna vsaka ki te zgreši samska al pa z otrokom.
Po ločitvi sem živel z dvema “novima”. Obe sta imele plače po moje tam med 1000-1500 eur.
Živeli smo v moji bajti. Plačat nista rable niti ene pložnice, niti ene fasunge, niti enega dopusta, niti ene večerje na dopustu, niti enega sladoleda. Celo plačo sta imele za sebe in svoje potrebe.
Kurb ne rabim plačevat, se same ženske dovolj nastavljate.
Imam čisto vest. Takoj položim karte na mizo – take it or leave it.
to je pa povsem druga zgodba – a si predstavljaš, da bi taka z zahtevo po izplačilu prišla, po koncu skupnega bivanja … 😉
če ima vse brezplačno? Dajta no babe zmešane nehat fantazirat da boste kaj dobile. Moja bivša je prišla z nič in tako tudi odšla, pa sva bila poročena in imava otroka. Tudi ona je imela neke blodnje ki so pa zelo hitro razbledele.
[/quote]
če ne bo dedovala po tebi, ne boš dobil nikoli nobene. po pravi nova žena deduje skupaj z otroci. če ne zmoreš biti pravičen, potem ne išči ženske
[/quote]
ampak on ne išče žene, ker žena se spoštuje tako ona, kot tudi eventuelni otrok, če ga ima od prej, on išče neko eskort sužnjo, ki ji vse plača, ona ima pa urnik opravil določen za to ceno.
Tako je razvidno iz tega kar piše. Ker do partnerke, žene takega odnosa kot ga ima on ne moreš imeti. Jo ima huj kot za cunjo za po tleh brisat.
To je to kar pravim – odnosi so temelj, odnosi – vedno bili in bodo. In ta tipo ne premore niti spoštljivih odnosov, kaj šele ljubečih.
zdaj pa si zamisli to isto ločenko z majhnim otrokom. Najstnik bo vsa prej ali slej spokal. najhujša nočna mora je ločenka z majhnim otrokom, ki se zlepa ne boš znebil, ni tvoj in biološko ga tudi ne moreš imeti rad, seveda bo pa vedno na prvem mestu pri njej! Ženske ki imajo odrasle ali skoraj odrasle otroke so tukaj dosti na boljšem, kajti mamice z dojenčkom ali otrokom v vrtcu so res najslabše na kar lahko nabašeš.
Forum je zaprt za komentiranje.