Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice po kopnem do Indije

po kopnem do Indije

Ciao!

Ne verjamem, da bom imela kaj srece, poskusim pa lahko…

Je tebi morda jasno, koliko casa potrebujes PO KOPNEM do Indije npr. ? Ce imas kaksno informacijo o kaksni drugi drzavi, mi tudi sporoci(v smeri proti indiji). V mislih imam potovanje z avtom, tovornjakom… trenutno sem pac brez denarja, se mi pa ze ob sami misli na to, da bom prezivela celo leto v Sloveniji, mesa. POMAGAJTE!!!!

Živijo nana!

Zdej v začetku januarja greva jst (zvone) pa še eden iz maribora po kopnem do indije(nisva se še dokončno dogovorila ali z vlakom ali z avtom).Če bi šli direktno v indijo brez ustavljanja na poti,bi pot trajala okoli 2 tedna.Če si zainteresirana,mi prosim odpiši,da se zmenimo

No,zdej na novo un iz maribora ne gre….Aja,pa mišljen je začetek februarja…

Fantje in dekleta!
Iz Ljubljane do Delhija preko Turčije, Irana in Pakistana je 9-10000 km. Z lastnim prevoznim sredstvo rabiš (zelo selektivni ogledi znamenitosti!) 1 mesec. Z javnim prevozom skoraj enako, ker lahko potuješ z vlaki in avtobusi tudi ponoči. Ko voziš sam to ni priporočljivo glede varnosti, pa še nič ne vidiš (naravo). Na takšno pot se izplača iti vsaj za 3 mesece. Če potuješ na zelo skromen način rabiš vsaj 2000 USD
Priporočam, da se vrnete z letalom (Aeroflot-Rusi – Delhi-Moskva-Ljubljana) kar stane okoli 480 USD. Karto kupite v Delhiju v isti stavbi kot je agencija Aeroflota, vendar pri indijski tur. agenciji v 4. nadstropju. Ista karta je pri Aeroflotu 700 USD!
V 14. dneh z avtom do Delhija pa kar pozabite – se ne da- sploh pa ne ko greš prvič!

Nomad

Izgleda, da ne bo nic. Vsaj kar se mene tice. Bom pac eno leto gnila med presranimi ljudmi, jedla se nekaj casa “Bo frostovo” zelenjavo, sedela na radiatorju, hodila obuta… Bo pa vsaj sport. Uauuuu, prva dobra stvar!

Hvala za pomoc in vabilo!! Uzivajte se na mesto mene, lepo prosim. Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close