po kopnem do Indije
Ciao!
Ne verjamem, da bom imela kaj srece, poskusim pa lahko…
Je tebi morda jasno, koliko casa potrebujes PO KOPNEM do Indije npr. ? Ce imas kaksno informacijo o kaksni drugi drzavi, mi tudi sporoci(v smeri proti indiji). V mislih imam potovanje z avtom, tovornjakom… trenutno sem pac brez denarja, se mi pa ze ob sami misli na to, da bom prezivela celo leto v Sloveniji, mesa. POMAGAJTE!!!!
Fantje in dekleta!
Iz Ljubljane do Delhija preko Turčije, Irana in Pakistana je 9-10000 km. Z lastnim prevoznim sredstvo rabiš (zelo selektivni ogledi znamenitosti!) 1 mesec. Z javnim prevozom skoraj enako, ker lahko potuješ z vlaki in avtobusi tudi ponoči. Ko voziš sam to ni priporočljivo glede varnosti, pa še nič ne vidiš (naravo). Na takšno pot se izplača iti vsaj za 3 mesece. Če potuješ na zelo skromen način rabiš vsaj 2000 USD
Priporočam, da se vrnete z letalom (Aeroflot-Rusi – Delhi-Moskva-Ljubljana) kar stane okoli 480 USD. Karto kupite v Delhiju v isti stavbi kot je agencija Aeroflota, vendar pri indijski tur. agenciji v 4. nadstropju. Ista karta je pri Aeroflotu 700 USD!
V 14. dneh z avtom do Delhija pa kar pozabite – se ne da- sploh pa ne ko greš prvič!
Nomad
Forum je zaprt za komentiranje.