Po Golobu bo prišel/prišla še večja leva kuga
Prav smeji se mi, res sem zadovoljen, prihaja novi val korone, tokratna verzija je zelo kužna, kup jih poznam kateri so že zboleli, lepo hodijo okoli in širijo okužbo, čeprav so čisto hin, še malo pomuzira v smislu težavnosti pa bo to odličen poligon za (ne)ukrepanje te vlade, ta vlada bo okužbe z zakoni , ne z odloki, ko bi jim vsak 50 000 folka pokrepalo, da bi se videlo kdo in kaj, oziroma kdo je in kdo zna samo nakladati.
vse gnilo, 21.09.2025 ob 16:43
A vam se ni kapnilo, da ni nobene razlike med levimi in desnimi?
Vse je to gnilo po dolgem in pocez in v dno duse!
itak da je gnilo če le na svoje riti misli.. ljudstvo bi morali vse dol vršt.. kar pa se ne bo zgodilo, ker je večina ljudi podobnih tem na vrhu.
Anonimno 2485, 21.09.2025 ob 16:49
Prav smeji se mi, res sem zadovoljen, prihaja novi val korone, tokratna verzija je zelo kužna, kup jih poznam kateri so že zboleli, lepo hodijo okoli in širijo okužbo, čeprav so čisto hin, še malo pomuzira v smislu težavnosti pa bo to odličen poligon za (ne)ukrepanje te vlade, ta vlada bo okužbe z zakoni , ne z odloki, ko bi jim vsak 50 000 folka pokrepalo, da bi se videlo kdo in kaj, oziroma kdo je in kdo zna samo nakladati.
Fino bi bilo, če bi virus šel na zlobo, pohlep in laži
To sploh ni slabo. Krek je za prvo leto korone napovedal, da bo 90 000 necepljenih umrlo.
Forum je zaprt za komentiranje.